Could you be loved???


Een paar weken geleden zag ik een mooi LOVE Shelf project voorbijkomen online en dacht meteen dat het echt leuk in mijn huis zou staan. Ik heb verschillende ontwerpen getekend op basis van foto's van verschillende LOVE shelves die ik had gezien.

Ik besloot eerst hoe groot ik de plank wilde en bepaalde vandaaruit de andere maten. Vervolgens ging ik hout kopen en ook nog andere materialen om de plank in elkaar te zetten.

Voor LOVE shelf liefhebbers, is het patroon van de LOVE shelf die ik gemaakt het gratis aanwezig zodat je die ook kan maken als je wilt: volg gewoon deze link.

Gebruikte materialen: Hout: latten van 2x2,10 lang, 15 grote en 6 dikte schroeven: ten minste 10 cm Hoe je het moet doen: 1- Kies eerst hoe lang je jouw LOVE shelf wil hebben. Het is belangrijk om daarvoor de juiste hoeveelheid hout te kopen. 2- Koop je materialen. Bij de aankoop van de materialen, onthoud dat de V-hoek kan erg lastig zijn om te zagen, dus kun je er beter op rekenen om een hoek meetgereedschap bij de hand te hebben. 3- Begin met alles te meten, en vervolgens kun je aan het zagen... kijk naar het patroon voor de afmetingen. 4- Voor dat je begint alles vast te schroeven, leg alle stukken op de grond neer die je nodig hebt in de goede volgorde om een duidelijk overzicht te krijgen van waar je eerst moet schroeven. Op de video hieronder, laat ik zien hoe je het makkelijk op een handige manier in elkaar kan zetten, zonder met vergeten losse stukken te eindigen. 5- Verven enzovoorts: hier heb ik besloten om het hout te schroeien om het een rustieke en ouderwetse werking te geven. Ik vind het zo zelf altijd erg mooi, vooral wanneer het bij een houten wand moet passen. Dat ontwerp kan een leuke aanvulling zijn... Na het branden, heb ik het nog licht gelakt voor de afwerking, om de houtverbranding te accentueren.


Versier het nou zoals je het wilt en geniet van je nieuwe LOVI LOVE rekje... Zoals vermeld door Patricia Moerland uit de groep: Entrepreneurs aux Pays-bas: wanneer liefde in opbouw is, recycleert uw geest...of zoals Bob Marley zei het zo goed zong: Could you be loved....


Mr. ATC voor een andere manier van behuizing!


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

1 view0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png