Jun 26, 2018

De ziel van rustieke ontwerp...

0 comments

 

Rustic is een algemeen kenmerk: een huis, meubels, kleding en zelfs schoenen kunnen het bezitten. Wanneer men de term rustiek hoort komen de volgende zaken voor de ogen land, hut, wilde tuinen, aarde, natuurlijke stoffen, leer, hout en palen.

 

Rustiek heeft niets te maken met slechte kwaliteit. De soms simplistische ontwerpen zijn doelbewuste in de ene maar ook onvrijwillige in de andere zin – de concepten van de ontwerper verhinderen dat de ontwerpen anders gemaakt worden.

 

In het geval dat u een rustieke persoon bent, zult u een begrip hebben van immateriële aspecten die eigendom zijn van een rustiek ontworpen item. Er zijn duizenden vermeende "rustieke" producten beschikbaar: producten die gebruik maken van de titel en het ontwerp beloven maar tekortkomen bij aankomst. De look, gevoel, geur en esthetiek komen niet overeenkomen met de titel. In het stuk is er geen gevoel dat deel uitmaakt van de maker – een kwaliteit die niet kan worden gepolijst, geschrobd of eruit geschuurd.

 

Rustieke dingen zijn gemaakt door rustieke mensen, niet door machines. Als u over kennis heeft over rustieke mensen, hebt u geen moeite bij het identificeren van hun ontwerpen. Het zijn rustige mensen met een rustige blik in hun ogen zelfs in drukke plaatsen. Ze ruiken naar de bossen, leer, katoen en natte bloemblaadjes. Kinderen worden op natuurlijke wijze door hen aangetrokken. Bent u altijd druk, altijd hectisch dan zult u ze niet opmerken. U moet een tijdje stil zijn en rustig oplettend. Rustiek is gedempt.

 

 

Een rustiek stuk kan nooit ophouden om erkend te worden. Zelfs in een drukke winkelcentrum is er iets rustig. Het kan een bed, een bloem vat of een rok, maar er zal een onuitwisbaar deel zijn afkomstig van de maker - die deel uitmaakt van haar schoonheid.

 

U kunt websites bezoeken met de namen van bentwood-, briar-, pioneer- and Mayflower- .com, maar tenzij u tijd doorbrengt met de geur van de houtkrullen op de verdieping van de schuur, het geluid van de klei van de aarde hoort, en de zachte zachtheid voelt, zult u het rustieke niet vinden en uw ziel zal eenzaam worden.

De ervaring heeft een stroom in beide richtingen en u krijgt oneindig veel meer dan u geeft.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Hallo Jongens, Hoe creatief ben jij? Binnenkort start ik met een mooi nieuw project en een van de vragen die ik tegenkwam was: Hoe groot is de hoek van een achthoek? Weet jij het antwoord zonder te meten? a) 25° b) 30° c) 90° D) 120° Laat je antwoord hieronder weten… Mr ATC We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv DIY Bol.com Winkel Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je hoort tegenwoordig steeds meer over veganisme. Wat is het precies, en wat betekent het voor het dagelijkse leven? Veganisten (vegans) eten geen dieren en ze gebruiken geen producten dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Dit betekent dat vegans geen vlees en geen vis eten. Ook eten ze geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dieren afkomstig of met dierlijke ingrediënten. Veganisme is meer dan een eetgewoonte Veganisme beperkt zich niet alleen tot het eetpatroon, maar heeft ook invloed op de kledingstijl van veganisten. Ze letten namelijk ook op het gebruik van kleding, verzorgingsproducten en andere artikelen van en met dierlijke bestanddelen. Bont, leer, dons, wol, suède en zijde , zijn materialen die niet door vegans worden gebruikt. Ook gelatine, bijenwas en andere producten waar dierproeven mee gedaan zijn, worden niet door vegans gebruikt. Welke sieraden zijn geschikt voor vegans GJecharro ontwerpt sieraden en accessoires van verschillende materialen zoals leer, suède ect. Deze sieraden zijn niet geschikt voor vegans. Gelukkig zijn er ook sieraden die GJecharro ontwerp die wel geschikt zijn voor vegans. Denk bijvoorbeeld aan de armbanden en oorbellen van edelstenen. Ook onze resin sieraden zijn geschikt voor vegans. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van onze resin oorbellen zien? Kijk op onze website voor de gehele collectie. https://www.gjecharro.com/ Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog iets meer weet over veganisme als je dit nog niet wist. Of dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar onze resin oorbellen. Op onze instagram en Facebookpagina laten we zien hoe je onze sieraden en accessoires kan combineren. https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Xo GJecharro
  • Maak jij graag een entree? Je weet wat je wilt en durft te laten zien wie je bent! Met deze opvallende exclusieve cuff armbanden van GJecharro heb je geen andere keus dan een statement te maken en op te vallen. Dress Up And Stand Out Welk ontwerp spreekt jou het meeste aan? Deze cuff armbanden zijn heel verschillend. Het is dus echt een kwestie van smaak. Hieronder zie je hoe je de armbanden kan dragen. Zit jou favoriet er niet bij of heb je zelf een leuker ontwerp in gedachten? Alles is mogelijk. Maak jou favoriet gewoon zelf! Je wil zelf ook een cuff armband maken? Natuurlijk kan dat! Laat me weten welk materiaal je wil gebruiken op de basis metalen cuff. De metalen cuff is er in de kleuren zilver, goud en zwart metaal. www.gjecharro.com roliene@gjecharro.com https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd en dat je aan de slag gaat met het maken van jou eigen cuff armband. Creatieve groeten van GJecharro
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan