Jul 4, 2018

Een donker hoekje verdienen wat licht...

0 comments

Edited: Jul 5, 2018

Hallo kerels,

 

Zoals sommigen van u kunnen in de video hebben gezien en zoals we hier te met een donker hoekje maken waren, ik besloten heb om lichtontwerp om zo licht in die ruimte.

 

Dus vandaag, gaan we maken van een eenvoudig en gemakkelijk DIY hoek licht...

 

Dit zou een eenvoudig project in het geval dat u ondervindt ook de zelfde kwestie thuis.

Ik zal ook het toevoegen een gratis interactieve plan naar LINI zodat u van de metingen genieten kunt te verlenen op te uitproberen!

 

 

OK! laten we beginnen...

 

Ommige van de materialen die nodig zijn:

 • Schroeven

 • Bandzagen

 • LED

 • Jigsaw

 • Planer

 

Voor dit lichte hoek zullen we gebruiken 2 dunne hout lamellen, een stukje triplex als steun en sommige LED-verlichting.

 

En natuurlijk, ik zal worden aanplakking allemaal op mijn favoriete workbench (als u maken het voor jezelf willen zou, ik heb ook een tutorial over het hier)

 

 

Als ik besefte dat sommige van de slat waren een beetje gebogen, dus heb ik besloten met mijn planer te verwijderen een aantal van deze onvolkomenheden.

 

 

Na de planer was het tijd voor mij om mijn verstek zaag naar zodat hij 20 graden hoek gesneden...

 

Wanneer beide slat werden gesneden, besloten heb ik om een van hen op de rugondersteuning mark van de LED-plaatsing te visualiseren.

 

 

U de tweede slat in de steun die ik besloten heb om het maken van enkele gaten op het invoegt, vervolgens na die met behulp van mijn bandzagen maakt met de tweede slat de input gaan binnen die gaten.

 

 

- En einddatums die gesneden met behulp van mijn decoupeerzaag...

 

 

 

Nu tijd om te kijken naar de beste plaatsing op de muur

 

We weten allemaal dat hengsten, kabels en leidingen door de muren lopen en we kunnen niet hen gemakkelijk ter plaatse van buitenaf. Dus als u wilt boorgaten moet u weten wat er achter de muur.

In ons huis is deze sectie hier waar alle de buizen zijn geplaatst en ze gaan van de fondation op het dak. Dus geloof me beter controle twee keer voor het boren van deze kant...

 

Walabot is een eenvoudig apparaat dat u aan uw telefoon toevoegen kunt. Daarmee kunt u zien wat er achter de muur. Net als magie. Het geeft je een geweldige achter de muur voorstellen helpen u om te weten waar kunt u een drilldownbewerking uitvoeren en waar je niet mag.

 

U plaatst het op de achterkant van de telefoon en na het downloaden van de Walabot App, u moet verbinden ze allebei...

Als uw telefoon is aangesloten op uw walabot, zul je nu om te selecteren uw muur type... het werkt eigenlijk op beton of gipsplaat.

Wanneer het type is geselecteerd zullen de eerste stap de kalibratie, wat betekent dat het zal worden aangeeft welk type muur door sommige radiosignalen te sturen in de muur te bevestigen van het soort oppervlak gaat...

 

 

Opmerking dat zul je 3 modi met uw Walabot:

(voor elke modus, ik zal het toevoegen van enkele korte video zoeken op de site van de walabot om te illustreren die functionaliteiten)

 

 • Pan-modus:

En u kunt zien in de video als we verhuizen, dat doet een quick scan van de muur te tonen via de gele lijnen waar de verschillende buizen en hengsten zijn.

(Houd in gedachten voor het beste resultaat dat u zeer langzaam verplaatsen moet naar Zie het object achter de muur)

 

 • Beeld modus:

De tweede is de modus beeld en het gaat eigenlijk om me te tonen wat er achter de muur. Dus zoals je dat ik heb sommige pijpen juiste dat hier zien kunt dus als u een pen u kunt ofwel nemen een mark of gewoon onthouden. U verplaatst vervolgens langs totdat u de volgende aanduiding om te markeren.

Zoals u zich voorstellen kunt, met de meeste home constructies vindt u Hengsten rond de platen. Dus eigenlijk moet u ervoor zorgen dat u alle schroeven rond daar niet boren.

 

 • Expert modus:

En de laatste mode is de expert modus: en deze modus is hetzelfde principe... zul je het om langzaam te bewegen in het gebied waar u op zoek bent naar een object en u ziet beelden die eruit ziet als een warmte-kaart.

Met deze modus heb je ook de mogelijkheid om de intensiteit waarmee u de gevoeligheid volgens uw behoeften aanpassen. De expert modus geeft u een nauwkeurig beeld van uw muur.

 

 

Toen na de voorbereiding van de muur, was het tijd voor mij om verder te gaan met het gedeelte van het schilderij. Om te koppelen aan de muur, heb ik besloten om te werken met wit als hoofdkleur...

 

 

Wanneer de verf droog was, was het tijd om de plaats van het eerste paneel tegen de muur

 

Dan na dat naar de tweede men met behulp van het knippen systeem heb ik gemaakt voor dit ontwerp.

 

Et Voila! Ik heb een paar decoratieve confetti puntjes om te upgraden van de witte geest hier en voeg wat kleur toegevoegd.

 

Het is altijd een plezier voor mij effectieve ideeën thuis met u te delen en als u nieuw bij ons kanaal bent en zou graag zien dat deze DIY video, zal dan nodig ik u net hier abonneren op DIY MyATCtv...

 

 

 

Als je nog vragen hebt, voel je vrij om vragen via de reactie hieronder.

 

 

Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
 • Pallet hout kan voor veel dingen gebruikt worden!!! En in deze video, zal u een mooie en simpele manier delen om kisten te maken voor uw huis. Hier zijn ze gemaakt om hout te plaatsen onder een schoorsteen. Hieronder deel ik een van de eindfoto’s met je, maar als je nog meer wilt zien… Kijk de volledige YouTube video handleiding! Gebruikte gereedschappen: Stofmasker Tafelzaag Verstekzaag Reciprozaag Beitel Hamer Zandpapier Schuurmachine Spijkerpistool En meer hieronder... We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv Bol.com Shop Een van de eerste stappen is om goede pallets te vinden om het project te beginnen: Dan, wanneer je ze allemaal hebt, is het tijd om ze allemaal af te breken om de houten platen de behouden Na het verwijderen van alle platen, zou je moeten eindigen met iets wat ongeveer lijkt op dat En verwijder de nagels... Dan is het nu tijd voor ons om iedere kant van de plaat schoon te maken met een vandiktebank. Wanneer je klaar bent met schoonmaken, ga je over naar je verstekzaag om iedere plaat te snijden met een geschikte afmeting. Na ze allemaal gesneden te hebben is dit het resultaat: Dus dit is de hoeveelheid platen die je nodig hebt om één kist te maken (12 voor het frame en 4 voor het onderste gedeelte) En om alle hoeken een beetje te ronden, heb ik besloten mijn router te gebruiken. Na de router, ben ik overgegaan naar mijn schuurmachine om het oppervlak glad te maken… Merk op dat de hoeken zullen worden behouden met behulp van wat schroot hout wat ik in mijn werkplaats heb en vervolgens ze door de helft te snijden met behulp van een tafelzaag. Dan, wanneer ze allemaal klaar zijn, is het tijd om alles samen te voegen Om de platen aan elkaar te bevestigen, gebruik ik hier een spijkerpistool Hier ben ik klaar met het hoofdframe… Dan alle 4 de platen toevoegen voor de onderkant… En hier zijn we… 5 kisten, simpel gemaakt en geven wat extra opslagruimte in de woonkamer Hier is een snelle voorproef van de bouw: Laat me hieronder weten wat je vindt van dit bouw en idee!!! Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
 • Van een klant op Het bijzondere woonproject Oosterwold in Almere kregen we het verzoek om een heel speciaal tafelblad te maken. Hij wilde graag "De bedreigde zwaan" van Jan asselijn op het tafelblad hebben, maar dit moest wel een mooi natuurlijk effect hebben, niet een strakke gladde afwerking, maar het moest echt op het olieverf origineel lijken. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van een techniek die 'decoupage' heet. De afbeelding hebben we op katoen laten printen, deze katoenen doek hebben we met onze Finishing Coat van Frenchic op een rond tafelblad aangebracht. Eerst hebben we het tafelblad volledig en dik ingesmeerd met Finishing Coat , vervolgens hebben we de doek eroverheen gespannen en goed aangewreven, zodat de doek volledig doordrenkt en vlak op heb blad zat. Daarna hebben we met tussenpozen van een uur steeds weer een lag Finishing Coat aangebracht. De volgende dag bleken er toch een aantal blaasjes in de doek te zijn ontstaan, met een injectiespuit hebben we hier opnieuw een beetje Finishing Coat onder gespoten en ze goed aangewreven. Het resultaat is een tafelblad dat je echt het gevoel geeft dat je aan een echt olieverf schilderij zit te dineren.
 • Hallo mensen, Hier ben ik weer om een ander woonidee van gerecycleerde materialen met je te delen en in dit project laat ik je zien hoe ik een praktische kapstok van teruggewonnen pallethout maak. In de afbeelding hier, kun je al zien hoe het er uiteindelijk uit zal zien: Hier is een korte voorbeeldvideo van het maakproces: Als je graag een gratis 3D-plan wilt ontvangen, kun je je via onze onderstaande links, afhankelijk van je taal, aanmelden: www.atc-c.com Voordat je begint, vind je hier een lijst met gereedschappen, die je mogelijk nodig hebt om het zelf te maken: Cirkelzaag Hamer Verstelbare schaafmachine Roestvrijstalen liniaal Winkelhaak Verstekzaag Tafelcirkelzaag Freesmachine Houtfrezenset Kantenfrees Lintzaag Schijfschuurmachine Transparante spuitlak Witte verf Brander En meer hieronder... We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv Bol.com Shop Stap 1: De pallet demonteren Het beste voor deze stap is om twee hamers te gebruiken om de pallet te demonteren en de spijkers uit het hout te verwijderen. Stap 2: Het hout schoonmaken en de dikte/hoogte van het hout verminderen Voor het schoonmaken en het verminderen van de dikte/hoogte van het hout, zal ik voor het grotere stuk hout en voor de houten latten van de pallet een Metabo schaafmachine gebruiken. Als ik hiermee klaar ben, heb ik alles schoongemaakt en is het klaar om ermee aan de slag te gaan. Stap 3: Het ontwerpen en het zagen van het hout Om de verschillende lijnen en andere vormen te traceren, zal ik mijn liniaal en mijn winkelhaak gebruiken. Stap 4: Het elektrische zaaggereedschap In dit stadium gebruik ik eerst mijn verstekzaag om het gebarsten en vervuilde deel van het hout weg te zagen en te verwijderen Daarna ga ik verder met mijn tafelcirkelzaag. Hier kan ik eigenlijk al zien hoe ik de verschillende houten latten ga plaatsen om het ontwerp te vormen. Vervolgens ga ik naar de freestafel om de randen van het hout voor de muursteun met behulp van de kantenfrees af te ronden. Daarna ga ik naar de lintzaag om de verschillende haken te ontwerpen, die op de houten steun worden bevestigd. Maar voordat ik ze aan elkaar bevestig, zal ik eerst de randen gladschuren met mijn schijfschuurmachine. Vervolgens maak ik de openingen met de dubbele fluit, maar dit keer met een recht stuk En hier zijn we bezig met het houten latje, dat in de muursteun wordt ingevoegd Om er zeker van te zijn dat ze vast blijven zitten, zal ik schroeven gebruiken die aan de achterkant van de steun zijn aangebracht (voordat je gaat schroeven, raad ik je aan om gaatjes voor te boren om te voorkomen dat het hout barst). Om uiteindelijk 2 gaatjes te maken, die je helpen om het ontwerp aan de muur te hangen Voordat je het aan de muur hangt, raad ik je aan om te controleren of er geen leidingen of kabels zich in de muur bevinden. Je kunt hiervoor een doe-het-zelf apparaat van Walabot gebruiken, die toevallig ook de sponsor van dit project is. Als je graag wat meer informatie over dit apparaat wilt, bekijk dan de volgende link: Walabot DIY En klaar!!! Wanneer je klaar bent en dit gerecycleerde project hebt voltooid, zou je een mooie kapstok in huis moeten hebben. Ik hoop dat je dit project leuk vindt en als dit het geval is, kun je hieronder een reactie achterlaten om me te laten weten wat je ervan vindt! Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan