Jun 15, 2018

Bereid uw huis voor op een noodsituatie met LED lichting...

0 comments

 

Tijd maken en de nodige stappen ondernemen om te plannen voor een noodsituatie kan helpen om u en uw gezin veilig en rustig te houden in een moeilijke situatie.

 

LED noodverlichting (LED zaklamp, LED-lantaarn) zijn zeer nuttig in het geval dat uw huis of kantoor stroom verliest of als u wordt geconfronteerd met een noodsituatie of ramp, omdat ze langer mee gaan en veel minder energie verbruiken dan typische gloeilampen.

 

 

Als u LED noodverlichting heeft, zijn er een paar dingen die u moet weten over het bewaren en de scenario's waarbij u zou kunnen overwegen ze te gebruiken.

Om uw nood LED-zaklamp, fakkel of LED lantaarn te bewaren, moet u ervoor zorgen dat de batterijen eruit zijn. Batterijen kunnen gaan lekken en corroderen met leeftijd en tijd. Zorg er verder voor dat u de batterijen makkelijk bereikbaar en dichtbij uw noodverlichting bewaart , ofwel er omheen gekleeft of verpakt in dezelfde doos of survival kit. Bewaar altijd twee nieuwe sets batterijen bij de LED noodverlichting. Om de paar maanden controleren of de batterijen werken en zo niet, vervangen door nieuwe.

 

 

Het beste is om uw LED noodverlichting makkelijk bereikbaar en eenvoudig om te vinden, te bewaren. In geval van een ramp, bent u misschien niet in staat om een bepaalde plek in uw huis te bereiken,dus is het altijd goed om een paar extra op andere plekken te bewaren.Een paar goede plekken voor uw LED noodverlichting zijn aan een wasspeld in de buurt van de voor- en achterdeur, in de EHBO-kit, in uw garage met uw noodpakket en in uw slaapkamer dicht bij uw bed.

 

Ongeacht waar u kiest om uw LED noodverlichtingen te bewaren,ze moeten gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te bereiken en gunstig gelegen zijn in uw huis. U weet nooit wanneer u of uw gezin zonder stroom of licht kunnen zitten.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Hallo Jongens, Hoe creatief ben jij? Binnenkort start ik met een mooi nieuw project en een van de vragen die ik tegenkwam was: Hoe groot is de hoek van een achthoek? Weet jij het antwoord zonder te meten? a) 25° b) 30° c) 90° D) 120° Laat je antwoord hieronder weten… Mr ATC We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv DIY Bol.com Winkel Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je hoort tegenwoordig steeds meer over veganisme. Wat is het precies, en wat betekent het voor het dagelijkse leven? Veganisten (vegans) eten geen dieren en ze gebruiken geen producten dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Dit betekent dat vegans geen vlees en geen vis eten. Ook eten ze geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dieren afkomstig of met dierlijke ingrediënten. Veganisme is meer dan een eetgewoonte Veganisme beperkt zich niet alleen tot het eetpatroon, maar heeft ook invloed op de kledingstijl van veganisten. Ze letten namelijk ook op het gebruik van kleding, verzorgingsproducten en andere artikelen van en met dierlijke bestanddelen. Bont, leer, dons, wol, suède en zijde , zijn materialen die niet door vegans worden gebruikt. Ook gelatine, bijenwas en andere producten waar dierproeven mee gedaan zijn, worden niet door vegans gebruikt. Welke sieraden zijn geschikt voor vegans GJecharro ontwerpt sieraden en accessoires van verschillende materialen zoals leer, suède ect. Deze sieraden zijn niet geschikt voor vegans. Gelukkig zijn er ook sieraden die GJecharro ontwerp die wel geschikt zijn voor vegans. Denk bijvoorbeeld aan de armbanden en oorbellen van edelstenen. Ook onze resin sieraden zijn geschikt voor vegans. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van onze resin oorbellen zien? Kijk op onze website voor de gehele collectie. https://www.gjecharro.com/ Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog iets meer weet over veganisme als je dit nog niet wist. Of dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar onze resin oorbellen. Op onze instagram en Facebookpagina laten we zien hoe je onze sieraden en accessoires kan combineren. https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Xo GJecharro
  • Maak jij graag een entree? Je weet wat je wilt en durft te laten zien wie je bent! Met deze opvallende exclusieve cuff armbanden van GJecharro heb je geen andere keus dan een statement te maken en op te vallen. Dress Up And Stand Out Welk ontwerp spreekt jou het meeste aan? Deze cuff armbanden zijn heel verschillend. Het is dus echt een kwestie van smaak. Hieronder zie je hoe je de armbanden kan dragen. Zit jou favoriet er niet bij of heb je zelf een leuker ontwerp in gedachten? Alles is mogelijk. Maak jou favoriet gewoon zelf! Je wil zelf ook een cuff armband maken? Natuurlijk kan dat! Laat me weten welk materiaal je wil gebruiken op de basis metalen cuff. De metalen cuff is er in de kleuren zilver, goud en zwart metaal. www.gjecharro.com roliene@gjecharro.com https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd en dat je aan de slag gaat met het maken van jou eigen cuff armband. Creatieve groeten van GJecharro
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan