Dec 28, 2018

Voedselresten...

0 comments

Edited: Dec 28, 2018

De kleine ecologische stap van de week voor thuis

 

Voedselresten:

Probeer bij het koken en bakken verspilling van voedsel te vermijden door gebruik te maken van de ingrediënten voordat deze bederven. Meet deze zorgvuldig af en bewaar restjes voor toekomstige maaltijden in plaats van ze weg te gooien. Als u de hoeveelheid verspild voedsel in uw huishouden met maar 25 gram per dag zou verminderen, zou u per jaar 20 kilo aan voedsel besparen.

 

 

Source: The Green Book

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

 

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

 

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Afval wegspoelen: Gebruik koud water wanneer u uw afval wegspoelt. Sterker nog, probeer dit helemaal niet te doen door uw voedselresten te composteren of weg te gooien bij het afval. Uw afvoer zal minder snel verstoppen en u zult geld besparen op het onderhoud van uw afvoerleidingen. Wegspoelen van afval kan de voedingsstoffenbalans in het grondwater en van de ecosystemen in de bodem verstoren, die op hun beurt weer schadelijk kunnen zijn voor de dierenwereld. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Vaatwasser: Doe complete ladingen in uw vaatwasser om energie te besparen, en spoel niet voor voordat u de afwas erin doet. Als u dit doet bespaart u tot 75,70 liter water per machine of 27.633 liter per jaar. Dat is net zoveel water als de gemiddelde persoon drinkt in zijn leven. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Composteren: Gooi uw keukenrestjes zoals vruchten, groente en koffie in een composteermachine of -container. Probeer de compost in uw tuin te leggen, of in uw tuin een composthoop te starten. U zult daardoor een mooiere tuin krijgen, een betere grond creëren en voedingstoffen recyclen. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan