May 17, 2018

7 Keuken decoratie ideeën die in uw budget passen

0 comments

 

De keuken is waar alle actie thuis plaatsvindt. Bedenk hoe u leeft voordat u wijzigingen aanbrengt. Kleine veranderingen hier en daar kunnen een groot effect hebben op hoe de keuken eruit ziet. Er zijn vele goedkope manieren om uw keuken een nieuwe, frisse look te geven. Er is echt niet veel tijd en geld voor nodig. Boeken, tijdschriften en online sites zijn een geweldige bron om ideeën op te doen over wat u graag in uw vernieuwing zou gebruiken.

 

Hier zijn 7 praktische en eenvoudige decoratieve ideeën die ervoor zorgen dat uw keuken er fris en mooi uitziet.

  1. Vervang uw kastdeuren en vernieuw de resterende armaturen.

  2. Verander de knoppen, grepen of handvaten en verf uw kasten wit.

  3. Gebruik deuren van vezelplaat met een middelmatige dichtheid, omdat deze kunnen worden geschilderd en u ze de gewenste look kan geven.

  4. Wanneer u uw bestaande kasten opnieuw schildert, gebruik dan een decoratieve afwerking zoals een verouderde look, faux en geglazuurde afwerkingen. Ze zijn eenvoudig te doen en het zal u geld besparen.

  5. Bovendien, vernieuw de kraan en spoelbak. Spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en kosten tussen de 50 en 250 euro. U kan kiezen uit porselein, roestvrij staal of acryl. Kranen aan de andere kant zijn een beetje duurder, van 50 tot € 750 en zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.

  6. Voeg een permanent keuken eiland toe voor meer bijeenkomst ruimte. Maar als uw budget of uw ruimte in de keuken beperkt is, en u toch graag zou profiteren van een, overweeg dan een keuken kar. Deze heeft wielen en is dus niet statisch, heeft lades en planken en plaatsen om gebruiksvoorwerpen op te hangen, die u de gewenste toegevoegde aanrecht ruimte zal geven.

  7. Tot slot, als u over een heel klein budget bezit en u zich niet kan veroorloven om de hele keuken te vernieuwen, dan moet u misschien overwegen om een opkant toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn gemaakt van hout, porselein, glas, roestvrij staal en zelfs behang. Sommige zijn ook gemaakt van natuursteen. De kosten variëren afhankelijk van het materiaal. Maar ze zijn gemakkelijk en goedkoop en kunnen in een kwestie van minuten worden verwijderd. Dit maakt ze uitermate geschikt voor iedereen die probeert om hun keuken van decor te veranderen.

 

Zoals u ziet, juist een kleine verandering kan veel doen om uw keuken er gloednieuw te laten uitzien . En als u niet veel wilt besteden, zijn er nog veel andere dingen te overwegen om het uiterlijk van uw keuken te vernieuwen. Verf een accent muur, plaats een tapijt voor de gootsteen, hang raambekleding en zo voort.

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Afval wegspoelen: Gebruik koud water wanneer u uw afval wegspoelt. Sterker nog, probeer dit helemaal niet te doen door uw voedselresten te composteren of weg te gooien bij het afval. Uw afvoer zal minder snel verstoppen en u zult geld besparen op het onderhoud van uw afvoerleidingen. Wegspoelen van afval kan de voedingsstoffenbalans in het grondwater en van de ecosystemen in de bodem verstoren, die op hun beurt weer schadelijk kunnen zijn voor de dierenwereld. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Voedselresten: Probeer bij het koken en bakken verspilling van voedsel te vermijden door gebruik te maken van de ingrediënten voordat deze bederven. Meet deze zorgvuldig af en bewaar restjes voor toekomstige maaltijden in plaats van ze weg te gooien. Als u de hoeveelheid verspild voedsel in uw huishouden met maar 25 gram per dag zou verminderen, zou u per jaar 20 kilo aan voedsel besparen. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Vaatwasser: Doe complete ladingen in uw vaatwasser om energie te besparen, en spoel niet voor voordat u de afwas erin doet. Als u dit doet bespaart u tot 75,70 liter water per machine of 27.633 liter per jaar. Dat is net zoveel water als de gemiddelde persoon drinkt in zijn leven. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan