Apr 9, 2018

5 dingen voordat u begint met het ontwerpen van uw keuken...

0 comments

 

Bij het ontwerpen van uw keuken, kies voor iets dat u nodig hebt, dat zowel bij uw wensen als behoeften past en binnen uw budget ligt.

Een goed doordacht plan is belangrijk wanneer u een keuken ontwerper huurt. Jullie moeten samenwerken in het creëren van een ontwerp en u moet er blij met zijn.

Hier zijn de vijf dingen om in gedachten te houden als u plannen met uw ontwerper maakt:

 

 

  1. Budget - Hoeveel bent u bereid te besteden aan het project? Vermeldt uw geplande budget aan de ontwerper. Laat hem / haar weten waar u comfortabel met bent. Op die manier kan u verzekeren dat u een duidelijke richting heeft gegeven en niet overboord gaat met de uitgaven. Het zal de ontwerper helpen met het opstellen van een plan en de materialen binnen uw geplande budget te selecteren.

  2. Tijd - Hoeveel tijd kan u besteden aan dit project? Denk aan uw persoonlijke behoeften en of u in staat bent om te werken rond de constructies in uw keuken. Raadpleeg een ervaren keuken ontwerper. Vraag een schatting van hoe lang het zal duren en vraag om een tijdlijn, zodat u en uw familie daarrond kunnen plannen.

 

  1. Keuken stijl - Doe zo veel mogelijk onderzoek voordat u de ontwerper ontmoet. Hij heeft die informatie nodig. Ga eerst over een aantal ontwerpen uit tijdschriften en catalogen om een idee te krijgen van de stijlen en design-elementen die beschikbaar zijn en wat u in uw keuken wilt zien. Voor verdere hulp en ideeën, bezoek enkele keuken showrooms, controleer het internet en vergeet niet om aantekeningen te maken. Wat vind u leuk? Waar houdt u niet van? Gewenste kleur? Maak een plakboek met fragmenten uit tijdschriften en catalogen en toon het aan uw ontwerper. Gebruik het om hem uw visie te tonen. Maak ook een lijst met vragen voor de ontwerper

  2. Keuken gebruik - Stel eerst vast waarvoor u de keuken het meest gebruikt, voordat u met uw ontwerper praat. Zal u veel familie en vrienden entertainen? Heeft u een druk leven? Probeer ook te weten te komen wat de andere gezinsleden in gedachten hebben en overweeg ook een aantal van hun ideeën, want dit is een familie project en iedereen moet tevreden zijn met het eindproduct.

  3. Finale voorbereiding - U moet zich voorbereiden op de verstoringen door dit project. Als u het correct en op het juiste moment plant, kan het makkelijk en snel uit te voeren zijn. U moet ook ervoor zorgen dat de keuken gescheiden is van de woonkamer. Het is noodzakelijk, zowel om veiligheidsredenen als om de bouwers de nodige ruimte te geven om hun werk te doen zonder onderbrekingen. U kan bij voorkeur nog een keuken in een ander deel van het huis opzetten. Bovendien, denk aan welke tijd het beste zal zijn om dit keuken project te starten. Kies een tijd in de warmere maanden, indien mogelijk, want dan kan u buiten koken en eten. Het zal dingen veel gemakkelijker maken voor iedereen.

 

 

Volg deze eenvoudige stappen en uw project zal voorbij zijn voordat u het weet, en u en uw gezin zullen genieten van de voordelen van uw nieuwe keuken.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

 

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

New Posts
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Afval wegspoelen: Gebruik koud water wanneer u uw afval wegspoelt. Sterker nog, probeer dit helemaal niet te doen door uw voedselresten te composteren of weg te gooien bij het afval. Uw afvoer zal minder snel verstoppen en u zult geld besparen op het onderhoud van uw afvoerleidingen. Wegspoelen van afval kan de voedingsstoffenbalans in het grondwater en van de ecosystemen in de bodem verstoren, die op hun beurt weer schadelijk kunnen zijn voor de dierenwereld. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Voedselresten: Probeer bij het koken en bakken verspilling van voedsel te vermijden door gebruik te maken van de ingrediënten voordat deze bederven. Meet deze zorgvuldig af en bewaar restjes voor toekomstige maaltijden in plaats van ze weg te gooien. Als u de hoeveelheid verspild voedsel in uw huishouden met maar 25 gram per dag zou verminderen, zou u per jaar 20 kilo aan voedsel besparen. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Vaatwasser: Doe complete ladingen in uw vaatwasser om energie te besparen, en spoel niet voor voordat u de afwas erin doet. Als u dit doet bespaart u tot 75,70 liter water per machine of 27.633 liter per jaar. Dat is net zoveel water als de gemiddelde persoon drinkt in zijn leven. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan