Jun 18, 2018

Maak uw Leven Kunstig in 4 stappen...

0 comments

 

Ik heb een naai-bedrijf voor aangepaste interieurs en werk met prachtige stoffen, waar ik heel veel van geniet . Ik probeer mijn ervaring met schoonheid tot het maximum te verbeteren door details van mijn leven te ontwerpen. Ik noem het Kunstig Leven. Ik ben een in San Francisco gevestigd kunstenaar van mooie dingen.

 

Één van mijn vele inspiraties is stof in al haar schoonheid en diversiteit. Fris beddengoed, vloeiende zijde of wasachtige katoenen prints met geglazuurde afwerking zijn allemaal een genot voor mijn zintuigen. Het Huis van Fortuny is een favoriete plek die mijn kenmerkende stof heeft.

Mijn werk houdt in, een nauwe samenwerking met mijn klanten te krijgen om het exacte huis te ontwerpen waar ze met een goed gevoel in willen leven.Kunstig Leven kan de stof, texturen, kleuren en de vorm van alledaagse dingen die je omringen, omvatten. Ik maak alles van beddengoed tot de creatie van iets voortreffelijk. De rijke ervaring van mijn werk vloeit verder in mijn Kunstig Leven filosofie.

 

 

Als u naar het leven kijkt als een groot feest, dan kan u echt beginnen om van al de genoegens te genieten en uw alledaagse ervaring te verrijken. Uw manier van leven kan kunstzinnige zijn:

 

Door uw Levenskwaliteit te verhogen en de kleine details te verbeteren - Het is niet wat u heeft, maar hoe u het schikt en presenteert. Ontwerp uw leven als tegengif voor de stressvolle levensomstandigheden van vandaag. Verbeter uw leven door het zorgvuldig kiezen van de details.Verhoog uzelf. Kies iets dat speciaal is voor u, iets dat u naar een tijd van vreugde en geluk in uw leven kan brengen.Een klein fotolijstje van Florence dat op een boekenkast staat,doet wonderen voor mij en vervoert me naar een zachte,warme voorjaarsavond in Florence en de sfeer onder de Ponte Vecchio. Heeft u een stuk dat u terugbrengt naar uw favoriete hoek van de wereld?

 

Neem iets en Maak Het Uw Speciaal Kenmerk - Uw speciaal object kun uw zak, tas of zelfs uw sjaal zijn. Neem Barbara "Babe" Cushing Paley bijvoorbeeld. Ze was een socialite en stijlicoon in de jaren '50 en '60. Babe bond haar Hermes sjaal om het handvat van haar handtas en werd een trendsetter voor die tijd. Babe creëerde een rage en iedereen die iemand dacht te zijn, deed hetzelfde.Geen vragen gesteld.

Verzorg de omgeving waarin u leeft - U kan mooie dingen maken en nog steeds respect hebben voor de planeet waar u leeft. Uw dingen kunnen heel goed gemaakt worden uit oude, gerecycleerd en hergebruikt materiaal. Het klinkt niet sexy, maar het is waar. Ik hergebruik oude vintage kimono's en maak kussens en totos,en mijn klanten zijn er helemaal gek van. Ze houden ervan, omdat ze vintage zijn. Ze zijn uniek, beperkt en speciaal voor hen gemaakt van een hoge kwaliteit stof die niet meer beschikbaar is. Het hebben van een op maat gemaakte kussensloop of een bolsazak die niemand anders heeft,brengt hen opwinding. Het is uniek. Het is van hen en het zal nooit meer worden gemaakt. Dat maakt het bijzonder.

 

 

Creër Rimpelingen van Goedheid - Als u deze manier van leven zelf aanneemt, kan u het aan anderen overbrengen.Stop gewoon even en denk na hoe speciaal u zich voelt als iemand uw stijlvolle smaak complimenteert. Uw toegenomen gevoel van vreugde,door het dragen van uw kenmerkend accessoire, kan goed waargenomen en genoten worden door anderen. Op dezelfde manier kan u de details van uw werkomgeving in een kunstzinnige manier behouden. Ik heb verse snijbloemen in een kleine keramische vaas, een elegant Japans stuk met Gerber bloemen. Het houdt me vitaal en in een goed humeur.

Het staat op mijn bureau in mijn kantoor en elke dag wijzen deze mooie bloemrijke kleuren en geuren me de weg naar schoonheid. Ze geven me een hernieuwd concentratie gevoel . U kan hetzelfde ervaren. U hoeft alleen maar een kunstzinnige ontwerp te kiezen dat voor u zinvol is. U kan uw leven kunstig maken en door de uiting van vreugde en een positieve uitstraling kan u uw leven en dat van anderen om u heen verrijken.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Hallo Jongens, Hoe creatief ben jij? Binnenkort start ik met een mooi nieuw project en een van de vragen die ik tegenkwam was: Hoe groot is de hoek van een achthoek? Weet jij het antwoord zonder te meten? a) 25° b) 30° c) 90° D) 120° Laat je antwoord hieronder weten… Mr ATC We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv DIY Bol.com Winkel Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je hoort tegenwoordig steeds meer over veganisme. Wat is het precies, en wat betekent het voor het dagelijkse leven? Veganisten (vegans) eten geen dieren en ze gebruiken geen producten dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Dit betekent dat vegans geen vlees en geen vis eten. Ook eten ze geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dieren afkomstig of met dierlijke ingrediënten. Veganisme is meer dan een eetgewoonte Veganisme beperkt zich niet alleen tot het eetpatroon, maar heeft ook invloed op de kledingstijl van veganisten. Ze letten namelijk ook op het gebruik van kleding, verzorgingsproducten en andere artikelen van en met dierlijke bestanddelen. Bont, leer, dons, wol, suède en zijde , zijn materialen die niet door vegans worden gebruikt. Ook gelatine, bijenwas en andere producten waar dierproeven mee gedaan zijn, worden niet door vegans gebruikt. Welke sieraden zijn geschikt voor vegans GJecharro ontwerpt sieraden en accessoires van verschillende materialen zoals leer, suède ect. Deze sieraden zijn niet geschikt voor vegans. Gelukkig zijn er ook sieraden die GJecharro ontwerp die wel geschikt zijn voor vegans. Denk bijvoorbeeld aan de armbanden en oorbellen van edelstenen. Ook onze resin sieraden zijn geschikt voor vegans. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van onze resin oorbellen zien? Kijk op onze website voor de gehele collectie. https://www.gjecharro.com/ Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog iets meer weet over veganisme als je dit nog niet wist. Of dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar onze resin oorbellen. Op onze instagram en Facebookpagina laten we zien hoe je onze sieraden en accessoires kan combineren. https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Xo GJecharro
  • Maak jij graag een entree? Je weet wat je wilt en durft te laten zien wie je bent! Met deze opvallende exclusieve cuff armbanden van GJecharro heb je geen andere keus dan een statement te maken en op te vallen. Dress Up And Stand Out Welk ontwerp spreekt jou het meeste aan? Deze cuff armbanden zijn heel verschillend. Het is dus echt een kwestie van smaak. Hieronder zie je hoe je de armbanden kan dragen. Zit jou favoriet er niet bij of heb je zelf een leuker ontwerp in gedachten? Alles is mogelijk. Maak jou favoriet gewoon zelf! Je wil zelf ook een cuff armband maken? Natuurlijk kan dat! Laat me weten welk materiaal je wil gebruiken op de basis metalen cuff. De metalen cuff is er in de kleuren zilver, goud en zwart metaal. www.gjecharro.com roliene@gjecharro.com https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd en dat je aan de slag gaat met het maken van jou eigen cuff armband. Creatieve groeten van GJecharro
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan