Jun 26, 2018

Laat decoreren eenvoudig en plezierig zijn!...

0 comments

 

Er is geen reden waarom het decoreren van uw huis moeilijk of stresserend moet zijn. In feite, decoreren, wanneer goed gedaan, kan leuk en ontspannend zijn.

 

Een van de eerste dingen om in gedachten te houden bij het decoreren, is de reden waarom u het doet. Ik denk dat teveel mensen gestresseerd of gefrustreerd raken omdat ze het belang van wat ze doen, vergeten. Decoreren is een geweldig ding, want u maakt de ruimte waarin u leeft mooier. Wat kan belangrijker en plezieriger zijn dan het uitzoeken van manieren om het meeste van uw ruimte te maken? We hebben allemaal het verschil gevoeld bij het betreden van een huis dat goed is ingericht tegenover een huis dat niet is ingericht. In een huis waar decoreren een prioriteit is, voelen we ons rustig en thuis.

 

 

Een ander belangrijk punt over het decoreren is dat het u leert wie u bent en welke dingen u leuk vindt, en dit laat zien aan anderen. Ik hou ervan om voor de eerste keer in de huizen van vrienden te komen omdat ik, enkel door het zien van de plek waar ze kiezen om in te wonen, zoveel over mijn vrienden leer. Ik krijg een gevoel van wat ze waarderen en van de kleine dingen die hen uniek maken. Ik wil u aanmoedigen om te decoreren zodat u meer inzicht in uzelf krijgt. Wees trots om te pronken met wie u bent, door uw huis te decoreren op een manier die u graag ziet.

 

 

Neem de tijd om te decoreren. Wees niet gehaast of streef niet naar een strikte deadline. U zal veel meer plezier hebben en eindigen met een ruimte die u waardeert, als u de tijd neemt. Zift door tijdschriften, foto's en catalogi, wekenlang als het moet, gewoon om goede ideeën te krijgen voor uw eigen huis. Leer van de fouten en goede keuzes van uw vrienden en familie als u hun huizen ziet. Zeker bij het maken van grote beslissingen wat betreft de kleur om uw muren te schilderen of wat voor soort meubels te kopen. Het nemen van uw tijd, zal het verschil maken.

 

Decoreren kan een geweldige manier zijn om uw gezin met iets leuks te betrekken. Laat uw partner, kinderen, of huisgenoten helpen met beslissingen te nemen, in het bijzonder over de kamers die zij belangrijk vinden. Geef ze redelijke grenzen, en laat ze binnen die grenzen dingen kiezen waarvan ze genieten. Decoreren zal leuk zijn als u het met uw partner leert. Voor welke strategieën u ook maar kiest, zorg ervoor dat decoreren niet iets wordt waar u tegenop ziet.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Hallo Jongens, Hoe creatief ben jij? Binnenkort start ik met een mooi nieuw project en een van de vragen die ik tegenkwam was: Hoe groot is de hoek van een achthoek? Weet jij het antwoord zonder te meten? a) 25° b) 30° c) 90° D) 120° Laat je antwoord hieronder weten… Mr ATC We hebben een lijst samengesteld met enkele van deze gereedschappen, die je in onze winkel op Bol.com (affiliate link) kunt kopen. Als je wilt ondersteunen wat we doen, ga dan via deze link winkelen: MyATCtv DIY Bol.com Winkel Mr. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je hoort tegenwoordig steeds meer over veganisme. Wat is het precies, en wat betekent het voor het dagelijkse leven? Veganisten (vegans) eten geen dieren en ze gebruiken geen producten dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Dit betekent dat vegans geen vlees en geen vis eten. Ook eten ze geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dieren afkomstig of met dierlijke ingrediënten. Veganisme is meer dan een eetgewoonte Veganisme beperkt zich niet alleen tot het eetpatroon, maar heeft ook invloed op de kledingstijl van veganisten. Ze letten namelijk ook op het gebruik van kleding, verzorgingsproducten en andere artikelen van en met dierlijke bestanddelen. Bont, leer, dons, wol, suède en zijde , zijn materialen die niet door vegans worden gebruikt. Ook gelatine, bijenwas en andere producten waar dierproeven mee gedaan zijn, worden niet door vegans gebruikt. Welke sieraden zijn geschikt voor vegans GJecharro ontwerpt sieraden en accessoires van verschillende materialen zoals leer, suède ect. Deze sieraden zijn niet geschikt voor vegans. Gelukkig zijn er ook sieraden die GJecharro ontwerp die wel geschikt zijn voor vegans. Denk bijvoorbeeld aan de armbanden en oorbellen van edelstenen. Ook onze resin sieraden zijn geschikt voor vegans. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van onze resin oorbellen zien? Kijk op onze website voor de gehele collectie. https://www.gjecharro.com/ Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog iets meer weet over veganisme als je dit nog niet wist. Of dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar onze resin oorbellen. Op onze instagram en Facebookpagina laten we zien hoe je onze sieraden en accessoires kan combineren. https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Xo GJecharro
  • Maak jij graag een entree? Je weet wat je wilt en durft te laten zien wie je bent! Met deze opvallende exclusieve cuff armbanden van GJecharro heb je geen andere keus dan een statement te maken en op te vallen. Dress Up And Stand Out Welk ontwerp spreekt jou het meeste aan? Deze cuff armbanden zijn heel verschillend. Het is dus echt een kwestie van smaak. Hieronder zie je hoe je de armbanden kan dragen. Zit jou favoriet er niet bij of heb je zelf een leuker ontwerp in gedachten? Alles is mogelijk. Maak jou favoriet gewoon zelf! Je wil zelf ook een cuff armband maken? Natuurlijk kan dat! Laat me weten welk materiaal je wil gebruiken op de basis metalen cuff. De metalen cuff is er in de kleuren zilver, goud en zwart metaal. www.gjecharro.com roliene@gjecharro.com https://www.instagram.com/gjecharro/ https://www.facebook.com/gjecharro/?ref=bookmarks Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd en dat je aan de slag gaat met het maken van jou eigen cuff armband. Creatieve groeten van GJecharro
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan