Jun 28, 2018

Stapelbedden, Platform bedden en nog meer...

0 comments

 

Is het je al opgevallen dat stapelbedden de ultieme oplossing zijn om wat ruimte te besparen in een kamer? Je moet zeker weten hoe ze elke ruimte groter kunnen maken omdat ze niet veel ruimte innemen. Wij hebben de antwoorden op uw slaap- en slaapkamer opslag problemen met onze tips en waardevolle ideeën. Platform bedden zijn ook veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden. Europese ontworpen bedden zijn zo goed als een nieuwe standaard in modern beddengoed vanwege hun strakke uiterlijk. Je zult zeker ervaren wat ze te bieden hebben. Vandaag voor lagere prijzen dan ooit, kan je misschien ook een kijkje nemen naar Murphy bed systemen.

 

De simpele, elegante styling van modern platform bedden maakt ze populair voor vele families. Met strakke lijnen en sterke verbindingen, deze meubels kunnen een levensduur van stijl en waarde woorden. Slaap-systemen bieden de beste keuzes voor alle behoeften. Stapelbedden brengen warmte en stijl in een slaapkamer en zijn makkelijk te aanpassen met alle designs. Kinderen vinden ze altijd er tof. Murphy bed systemen zijn ook een zeer betaalbare oplossing.

 

Terwijl er meer en meer gespecialiseerd ontwerpen voorkomen, kan je makkelijker van een goede nachtrust genieten, zowel als van vele nieuwe tips. Je kan hier een lijst van de beste nachtrust systemen vinden die slechts kunnen voldoen aan je behoeften. Of je nou ook op zoek bent voor stapelbedden, platform bedden of een opklapbed, je zult geen moeite hebben om te bepalen welke het beste bij je huis past.

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Als je op zoek bent naar een manier om je slaapkamer te verbeter meer comfortabel te maken, dan kan nieuwe slaapkamer meubilair dat beide met stijl doen. Met nieuwe slaapkamer meubels kun je je ruimte herontdekken en daar echt je eigen persoonlijke retraite van maken. De verschillende soorten Slaapkamermeubelen Slaapkamer meubilair beschrijft bijna altijd bedden, kasten, kisten, ladekast, nachtkastjes, wastafels, koffers en verschillende soorten spiegels. Stijlen van Slaapkamermeubelen De meeste stijlen van nieuwe slaapkamer meubilair kunnen beschreven worden als traditioneel, Arts & Crafts/ambachtsman stijl, modern, overgangs-, of casual. Traditionele Slaapkamermeubelen: Ook wel bekend als Classic, de authentieke uitstraling is vaak prettig in herkenbaarheid. Vervaardigd van hardhout en vaak goed gemaakt en stevig, traditioneel meubilair is gebruikelijk meer verfraaid en versierde dan andere meubelen stijlen. Arts & Crafts/ambachtsman stijl Slaapkamermeubelen: deze stijl maakt gebruik van strakke lijnen en eenvoudig ontwerpen. Geen opsmuk, geen versieringen, gewoon natuurlijke hout en hardware. Hier ligt het accent op verticale en langwerpige vormen, natuurlijke stijl en eenvoudige en verfijnde vakmanschap. Moderne slaapkamermeubelen: slank, verfijnd en volstrekt eigentijds, de term Modern meubilair beschrijft een stijl van home meubelen die vaak gebruik nemen van de nieuwste materialen in vertrouwde gewoonten en meer gevestigde materialen in totaal nieuwe designs. In plaats van de lompe en massief houten bedden van het verleden, staal en metaallegeringen neem slaapkamermeubelen in de 21e eeuw. Voorgevormd multiplex en kunststoffen zijn te zien naast hout in de meest eigentijdse slaapkamer sets, en toevoegen lichtheid en een vleugje speelse levensvreugde. Overgangs Slaapkamermeubelen: De term "Overgangsstijl" beschrijft een soort meubilair dat traditionele en moderne combineert. Het is vaak meer gestroomlijnde en geraffineerde dan traditionele overgangsmaatregelen meubilair en niet zo gewaagd als stukken van de moderne beweging. Casual Slaapkamermeubelen: Casual slaapkamermeubelen beschrijft simpelweg een stijl die zeer relaxed en comfortabel is. Overvolle en zeer comfortabel, "casual" beschrijft een lifestyle zoveel als een soort slaapkamer instellin. Je slaapkamer meubilair moet een afspiegeling zijn van jezelf. Kies wat je het meeste aantrekt en verander je slaapkamer om het echt persoonlijk te maken. Bekijk onze onderstaande video project, daar vind je een gratis plan om wat DIY toe te voegen aan je slaapkamer... ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Het versieren van de kinderkamer is een gelegenheid voor u! U kunt nergens anders zot gaan met leuke verf combinaties samen met creatieve sjablonen, sticker en glitters en er dan ook nog mee weg komen. Het beste van alles, uw kinderen kunnen een actieve rol hebben in het versieren van hun kamer en zo hun eigen creaties maken terwijl ze de kamer opnieuw versieren. Hier zijn een aantal creatieve ideeën voor het versieren van de slaapkamer van uw kinderen: Meubelen - Maak een speelgebied van een gewone boekenkast. Kies een helder kleurenschema dat overeenkomt met de stijl van uw kinderen en voeg structuren toe zoals uitgesneden deuren voor een poppenhuis of een kasteel-effect. Voeg textiel materialen toe aan sommige van de compartimenten die een raam of deur als functie hebben. Muren – Zet de muren van uw kid om in een grote doek. Verf is de ideale oplossing en de minst dure manier om een caleidoscoop effect te maken terwijl oneindige kleuropties beschikbaar blijven. Het veranderen van een muur door het toevoegen van strepen, randen gebruik makend van spons of stempel technieken kan nieuw leven brengen voor iedere kamer. Plafond - Maak een magische nachthemel op het plafond uw kinderkamer gebruik makend van glow in the dark versieringen. Dit kan voor veel plezier zorgen en zelfs een zeer comfortabele sfeer voor uw kind maken bij het liggen in bed door een blik te werpen omhoog naar de nachthemel. Deuren - Gebruik letters gemaakt van hout die de naam van uw kind spellen en lijm deze op de deur. Door ze te schilderen in dezelfde kleuren als de kinderkamer zal het geheel veel mooier zijn. Een kastdeurhandvat kan worden vervangen door beweegbare handvatten of door hun favoriete stripfiguren. Schabben – Het gebruik van schabben kan de minst dure manier zijn om alles netjes te houden voor uw kind. Verschillende schapsversieringen kunnen ook worden gebruikt om een venster te elimineren dat voor dure raambekleding zorgen. Accessoires - Grote kurken planken kunnen snel een kale muur veranderen in een ruimte voor creativiteit. Houten fotolijsten kunnen worden geschilderd om meer accent te geven aan de kamer. Ventilator messen kunnen worden omgekeerd en geschilderd om een cool effect te creëren. De slaapkamer van uw kind versieren is een geweldige manier om hen te voorzien van een plaats die ze als hun eigen kunnen beschouwen. ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Heeft u ooit gemerkt dat er een aantal kamers zijn waar u gewoon heel graag binnen gaat en anderen die u een verontrustend gevoel geven? Zonder het te beseffen beïnvloedt kleur onze stemming en de manier waarop we werken. Binnenhuisarchitecten weten dit al jaren en gebruiken deze wetenschap op dagelijkse basis, maar u hoeft geen professional te zijn om te weten hoe u kleuren in uw voordeel kan gebruiken. Hoe we reageren op kleur is meestal op een onbewust en bijna instinctief niveau en die reactie is persoonlijk. U kan van blauw genieten omdat het een verzachtend en kalmerend gevoel geeft, terwijl ik kan vinden dat dezelfde kleur verontrustend en een beetje angstaanjagend is. Er is geen juiste of verkeerde reactie op een bepaalde kleur, maar er is wetenschappelijk bewezen hoe het gebruik van kleur onze stemming beïnvloedt. Probeer deze kleine quiz om te zien of u kan vertellen welke kleur bij welk effect hoort: 1. blauw ........................... A. energie, vitaliteit, opwinding 2. oranje .......................... B. harmonie en evenwicht 3. rood ............................ C. dramatisch, sensueel, verfijnd 4. geel ............................. D. waarheid, rust en harmonie 5. groen .......................... E. intellect, gebruikt voor geestelijke stimulatie 6. paars ........................... F. sociaal en uitbundig, warm 7. zwart ............................G. zuiverheid, onschuld en vreugde 8. wit ............................... H. onderdrukkend 9. roos.............................. I. rustgevend en kalmerend 10. grijs ............................ J. krachtig, afstandelijk, intimiderend U zou zich onder druk kunnen voelen om te proberen erachter te komen wat waar hoort, hoewel sommigen vrij duidelijk zijn want, opnieuw, we reageren op een onbewust niveau. Ik geef u een hint: roos is rustgevend en kalmerend en is de kleur van evenwicht. Dat is de reden waarom delinquente kinderen en zelfs volwassenen die in roze cellen geplaatst werden minder uitbarstingen hadden toen dit uitgeprobeerd werd in de staat Californië. Omgekeerd, stellen ruzieën meer en baby's huilen vaker in een fel gele kamer. Dit zijn dingen die u moet overwegen bij het schilderen en het verfraaien van uw huis. Groen is een rustgevende kleur en zal u helpen slapen dus dit zou een goede keuze zijn voor slaapkamers. Dit kan een aantal bellen laten rinkelen als u zich kleurenschema's herinnert die verkeerd zijn voor de sfeer die u in een bepaalde kamer probeert te creëren. Misschien ziet een gele en witte slaapkamer er mooi uit bij daglicht, maar voelt deze ongemakkelijk als u probeert om te ontspannen en in slaap te vallen. Deze kennis in het achterhoofd houden, kan u enorm helpen wanneer u klaar bent om te renoveren. Begin met het bepalen waarvoor de kamer gebruikt zal worden. Wilt u warme kleuren die een actieve sfeer stimuleren of warme kleuren die een meer rustige sfeer creëren? Kleuren verbeteren niet alleen de sfeer van een kamer, maar ze kunnen ook visueel de afmetingen van een kamer veranderen. Het gebruik van warme kleuren laat dingen, zoals deuren, uitsteken ​​en koele kleuren hebben de neiging om weg te ebben of in terug te trekken. U moet voorzichtig zijn omdat er een fijne lijn is tussen een kleur die agressief is en dezelfde kleur die gezellig is. Meestal ligt het verschil in de tonen. Muren, zoals onze tailles, lijken hoger en groter met verticale strepen. Wist u dat kleuren ook kunnen helpen met gewichtsbeheersing? Het gebruik van oranje in uw couverts of tafelkleed bevordert de eetlust, terwijl violet deze onderdrukt. Van donkere tinten wordt gezegd dat ze ons trager doen eten en heldere kleuren maken ons sneller eten. Denk aan McDonald's. Zij maken gebruik van de helderste van de primaire kleuren om u snel binnen en buiten te hebben. Kleuren beïnvloeden onze stemmingen en gevoelens en kunnen zelfs lichamelijke reacties oproepen. Er is een onderzoek dat aantoont dat de vruchtbaarheid verhoogd wordt in een blauwe kamer (dit kan voor of tegen u werken). Hoewel bij dezelfde temperatuur, voelen mensen zich koeler in een blauwe kamer en warmer in een rode kamer. Met al het onderzoek en studies die gedaan zijn op onze kleur persoonlijkheden en wat de voorspelde effecten van kleur zouden moeten zijn, mogen we niet vergeten dat kleur nog steeds een zeer persoonlijke keuze is. Wat voor de één werkt zal niet voor een ander werken, dus als u gaat renoveren en een "professional" aanneemt, is het belangrijk om eerlijk te zijn met hen. Het maakt niet uit welke combinatie op hun palet of in de showroom werkt, ze moet bij u passen. Maak elke kamer uitnodigend met kleuren die dat gevoel in u oproepen. Omring uzelf met de kleuren die u wilt. antwoorden: 1-D, 2-F, 3-A, 4-E, 5-B, 6-C, 7-J, 8-G, 9-I, 10-H Hoe heeft u gedaan? ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan