Jun 26, 2018

Wat doen met een grote keuken?

0 comments

 

Iedereen houdt van een grote keuken. Er is veel ruimte voor meer dan één kok, en voldoende ruimte voor informeel etentjes. Een grote keuken kan echter soms koud en afstandelijk aanvoelen. Door het volgen van bepaalde regels, kunt u een warme en gezellige keuken hebben ongeacht de grootte.

 

Eerst, de rol van uw meubels te overwegen bij het versieren van een grote keuken. Je wilt een grote tafel met comfortabele zitplaatsen in plaats van een kleine café-tafel. De keuken is ook een geweldige plek om uw collectie weer te geven. Uiteraard zult u een soort rek of kast ruimte voor uw kookboeken, aardewerk, weergeven van gerechten, of zelfs voor collecties die niets te maken hebben met keukens en koken

 

Controleer vervolgens als de keuken geschikt is voor een eiland — of er een kleine draagbare slager blokkeren werkplek of een vaste eiland met werkruimte, een extra wastafel, en bar kruk kan zitten, dat maakt het een fantastische plek voor een snel ontbijt of na school snack.

 

Een goede verlichting is ook belangrijk in de keuken, met name voor het bereiden en koken van voedsel. Heeft u een grote keuken, koop grote verlichtingsarmaturen en voegen van allerlei inbouw verlichting toe, met inbegrip van de verlichting onder de kasten.

 

 

Geef uw keuken een visuele verklaring door het toevoegen van potplanten (zijde of echte) en/of decoratieve stukken, zoals urnen, wandkleden en sommige architecturale stukken aan uw inrichting. Verander een muur in een galerie van fotos van kinderen en getekende kunstwerk zou ook een geweldig idee zijn.

 

Sommige keukens hebben een open haard, waardoor elke kamer warm en vriendelijk zijn. Maar zelfs zonder een, kunt u dat grote keuken in een huiselijke, gezellige ruimte.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Afval wegspoelen: Gebruik koud water wanneer u uw afval wegspoelt. Sterker nog, probeer dit helemaal niet te doen door uw voedselresten te composteren of weg te gooien bij het afval. Uw afvoer zal minder snel verstoppen en u zult geld besparen op het onderhoud van uw afvoerleidingen. Wegspoelen van afval kan de voedingsstoffenbalans in het grondwater en van de ecosystemen in de bodem verstoren, die op hun beurt weer schadelijk kunnen zijn voor de dierenwereld. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Voedselresten: Probeer bij het koken en bakken verspilling van voedsel te vermijden door gebruik te maken van de ingrediënten voordat deze bederven. Meet deze zorgvuldig af en bewaar restjes voor toekomstige maaltijden in plaats van ze weg te gooien. Als u de hoeveelheid verspild voedsel in uw huishouden met maar 25 gram per dag zou verminderen, zou u per jaar 20 kilo aan voedsel besparen. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • De kleine ecologische stap van de week voor thuis Vaatwasser: Doe complete ladingen in uw vaatwasser om energie te besparen, en spoel niet voor voordat u de afwas erin doet. Als u dit doet bespaart u tot 75,70 liter water per machine of 27.633 liter per jaar. Dat is net zoveel water als de gemiddelde persoon drinkt in zijn leven. Source: The Green Book ATC voor een ander idee van woningen!!! Youtube Facebook Twitter Instagram ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan