Jun 26, 2018

Uw badkamer accessoires vervangen...

0 comments

 

Badkamer accessoires zorgen voor de finishing touch aan een nieuw badkamer project. Of u nu op zoek bent naar ultra-moderne muur gemonteerde accessoires of meer traditionele wasblad accessoires zoals handdoek rails, een zeepbakje, een toiletpapier houder enzovoort; ze verbinden de kamer design elementen met elkaar.

 

De modernisering van het uiterlijk van uw badkamer is snel en eenvoudig. Ongeacht het soort accessoire; het moet stevig aan de wand worden bevestigd. Plastic inzetstukken worden in een gat in de muur gedreven en zetten uit wanneer een schroef wordt ingebracht.

 

 

Ze zijn best voor lichte toepassingen. Probeer ten minste één montage schroef van een accessoire aan een muur stud te hechten. Badkamer accessoires kunnen in minder dan twee uur worden geïnstalleerd.

 

Om ervoor te zorgen dat uw badkamer er georganiseerd en rommel-vrij uitziet, oordeelt u best zelf wat het juiste aantal badkamer accessoires is. Zodra u uw stijl bepaald heeft, moet u nauwkeurige metingen van uw badkamer nemen.

 

Een algemene regel is twee tot drie wastafel accessoires, zoals een tandenborstel houder, bekerhouder en zeepbakje.

 

 

Veel competitie fabrikanten hebben badkameraccessoires gemaakt die met hun selectie wastafels, toiletten en baden coördineren. Een goede ventilatie is noodzakelijk om vochtige kleding en handdoeken schimmelvrij te houden. Wasmanden worden in vele kleuren, afwerkingen en uit verschillende materialen zoals riet, vinyl en hout gemaakt.

Maak een statement in uw badkamer met stijlvolle accessoires. Zodra u de specifieke afwerking heeft geselecteerd voor uw badkamer, is de volgende stap het bepalen van de stijl en de grootte die u verkiest.

U kiest de afwerking, stijl en het aantal accessoires die met uw badkamer decor overeenkomen.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Als je denkt dat je badkamer gebruik wat vernieuwd kan worden, ben je zeker niet de enige. Badkamers zijn een van de ruimtes die vaak gerenoveerd woord in een woning. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om je badkamer op te kappen zonder veel geld aan uit te geven en zonder al het oude armaturen te vervangen. Probeer maar onze tips: Maak het schoon! Je kunt jezelf de kosten van vervanging van versleten oude wc's, badkuipen en wastafels besparen met een grote schoonmaakbeurt. Zeepresten, kalk- en watervlekken, roest en calcium kunnen allemaal je badkamer er muf, en ouder dan het werkelijk is, laten uitzien. Probeer eens met een krachtige reinigingsmiddel voor ruige badkamer vlekken, zoals Kaboom Ultra Scrub , te gebruiken om de oppervlaktes van je badkamer weer zo goed als nieuw te krijgen. Ultra Scrub is zo'n dikke reinigingsmiddel die zich vastplakt aan oppervlaktes en de korreltjes ervan gaan diep in te texturen om het vuil en de vlekken te verwijderen, zonder krassen. Laat je badkamer er altijd goed uitziet met onderhoudsproducten zoals Kaboom NeverScrub Continuous Toilet Cleaning System . Dan hoef je nooit meer te borstelen en je wc's te schrobben toilet. Maak het kleurig! Gebruik schimmelbestendig, dispersieverf om nieuwe kleuren toe te voegen naar de badkamer. Zorg ervoor dat je een primer over eventuele vlekken legt, voordat je met deze de opdracht start, en geef extra aandacht voor details, zoals houten meubels of sierrand rondom spiegels. Home designers zeggen vaak dat de badkamer een goede ruimte is om te experimenteren met kleuren. Als je huis meer gedempte tinten heeft, overweeg dan lichte tinten in de badkamer zodat de ruimte er schoner en helderder uitziet. Maak het leuk! Remember, if you have limited space, home designers say less is more. Tenslotte, voeg wat decoratie toe zodat de badkamer minder grimmig en meer comfortabel lijkt. Je wil misschien familiefoto's of een of twee ingelijste foto's aan de muur hangen. Maar maak ook niet je badkamer te onoverzichtelijk. Vergeet niet wat home designers zeggen: minder is meer. ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Voor dit project, ben ik uitgenodigd om te werken aan een nieuwe badkamer ontwerp in Parijs en het doel is om een eenvoudige DIY zwevende plank te toevoegen in deze hoek, die zoals je het ziet, 23 cm grote is…De eigenaar van dit appartement kon het juiste meubilair voor deze plek niet vinden, dus vroeg hij mij om het te maken… Krijg hier een gratis plan beschikbaar voor jou! Om deze plank te maken hoef je echt niet zoveel gereedschap, hier maak ik het met 2 stukken hout van 1 meter lang, 20 cm breed en 1,9 cm dik. Elk van de 3 planken woord op 20 cm breed en 21 cm lang gezaagd, zodat het in de hoek van de kamer kan passen. Om het mooi en netjes te maken, teken ik aan waar ik zometeen met mijn zaagmachine moet gaan snijden en maak een diepe 0.7 cm snee… hierna kijk ik eens hoe de planken er uiteindelijk uit gaan zien en teken ik een lijn om te weten hoe dik ik mijn planken moet snijden. Voor de afwerking, ik heb besloten om onzichtbare lak te gebruiken om de echte textuur en geest van het hout textuur te bewaren, zoals ik het zelf erg leuk vind... Zelfs als de kleur in de badkamer voornamelijk grijs is, krijg je met het toevoegen van een houten DIY plank een zeer mooi extra design. En hier hebben we met een coole DIY badkamer plank. Mr. ATC voor een ander idee van woningen!! ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je badkamer verbouwen biedt vele mogelijkheden voor design, stijl, inrichting en gebruik van de ruimte. Of je nu de badkamer helemaal wilt opknappen, of of je gewoon een paar simpele design ideeën tot leven wil brengen, kunnen deze tips misschien helpen. En of je nou bouwt of je huis verbouwd, is de badkamer is een ruimte die je echt niet mag vergeten. Je moet rekening houden met het gehele van je ideeën en datgene combineren met de badkamer renoveren schattingen. Er zijn vele kleinere projecten om kleur toe te passen, verlichting te beteren, of accessoires toe te voegen die voor de uitstraling van een badkamer zorgen, zonder veel geld of tijd er voor te gebruiken. Badkamer verbouwen of verfraaien biedt vele mogelijkheden voor design, stijl, inrichting en gebruik van de ruimte. Kijk naar je opslagmogelijkheden, dan kan je aangepaste opslagoplossingen zoals ladeverdelers kopen. Je kan ook antieke kommen of mokken vullen met mooie toiletartikelen zoals zeep of badzout. Kies verschillende kleuren die leuk samen passen, met een lichtgekleurde tint voor de achtergrond en een felle kleur voor sommige van de lades. Als je ruimte hebt, overweeg het toevoegen van een buitenmeubilair zoals een rieten stoel tafel. Tenslotte, denk eraan om wat te schilderen. Misschien kan je gebruik maken badkamer van een ander laag verf, of misschien is het tijd om daar iets totaal anders mee te beginnen. ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan