Jun 23, 2018

Dramatische damestoilet makeovers...

0 comments

 

Uw gast badkamer of poederkamer, is een geweldige plek om met uw eigen makeover te beginnen. Deze kleine kamer kost minder geld en moeite om te versieren dan de grotere kamers. Bovendien krijgt u de kans om uw persoonlijke interieur ontwerp vaardigheden te ontwikkelen, zonder uzelf aan een enorm project te verbinden.

 

Omdat bezoekers deze kleine ruimte bekijken als ze alleen zijn, hebben ze meer tijd om interieur details op te merken. Voor deze reden wilt u een groot ontwerp presenteren en hierbij een ​​goede indruk maken. Gastvrijheid blijkt ook in een goed ingerichte badkamer, waar het slechts een beetje meer kost aan extravagante armaturen om een ​​enorme impact te maken die uw gasten zullen onthouden. Ze zullen zich misschien niet uw woonkamer muren herinneren omdat ze zich concentreren op de mensen in de ruimte, maar ze zullen zich uw gast badkamer herinneren.

 

 

Wat gebeurt er als u niet over een poeder kamer beschikt en de gasten gebruik maken van de badkamer van uw kinderen?

 

Kinderen waarderen wanneer ze als volwassenen worden behandeld en hebben geen kinderachtige badkamer nodig. Gebruik geen kinderachtig behang of accessoires.

Houd het bad speelgoed in de badkuip (in zo'n geplastificeerde draadmand) en hang een gordijn van het plafond tot de vloer voor de badkuip. Dit gordijn kan voor het normale plastic douchegordijn opgehangen worden. Voor kleine badkamers waar het daglicht boven de badkuip binnenkomt, kan u een witte of een andere lichtdoorlatende stof gebruiken. Een gordijn van zacht gaas of katoen heeft een dubbele taak: het verzacht de ruimte met stof, terwijl het de badkuip, die geen gast badkamer functie heeft, verbergt.

 

Poederkamer Basics

Om een ​​goede poederkamer af te maken, heeft u een grote gootsteen, kraan, en kast met een grote spiegel, plus een toilet nodig. Als u een beperkt budget heeft, kijk dan voor gootstenen die te koop staan bij een magazijn of bij een Habitat for Humanity's kringloopwinkel. U hoeft geen slecht geconstrueerde kast te kopen. Ga op zoek naar een antiek dressoir of buffet dat lengte van de muur inneemt.

 

Dramatische poederkamers bezitten opmerkelijke spiegels. U bent misschien geneigd om dat lelijke muur gemonteerde medicijnkastje te houden. Maar als u echt een indrukwekkende gast badkamer wenst, hang dan een spectaculaire spiegel in de plaats.

Berg tandenborstels en andere benodigdheden op in de onderstaande dressoir en verplaats geneesmiddelen naar de keuken, buiten bereik van kinderen.

 

Het toilet moet enkel functioneel zijn, omdat de andere details het overtreffen. Ga op zoek naar een toilet dat bij de stijl van uw huis past.

 

Poederkamer Makeover Tips

Naast het sanitair, bieden uw vloer, muren en plafond de meest voordelige huis makeover opties. Vanwege de kleine ruimte kan u grote keramische tegels die steen, marmer, of zelfs hout nabootsen, gebruiken. Ook linoleum komt in een veelheid van interessante patronen en heeft het voordeel warmer te zijn aan blote voeten dan tegels.

 

Het gebied met het grootste interieur effect, de muren en het plafond, is de beste plek om uzelf uit te leven met uw eigen makeover. Decoratieve verf afwerkingen, zoals subtiele lagen glazuur, voegen dat extra vleugje toe, zonder extra kosten. Kies kleuren die met de rest van uw huis harmoniseren en uw kleurenthema versterken. Gebruik kleur psychologie om uw damestoilet als een verkoelende oase of een warm onderdak te presenteren.

 

 

Gebruik een essentiële olie diffuser die uw poederkamer zo goed doet ruiken als het eruit ziet. Vermijd onnatuurlijke sprays die irritatie veroorzaken bij mensen met gevoeligheden.

 

Het laatste interieur detail, prachtige verlichting, hoeft uw budget niet te doden. Misschien zou uw kroonluchter een betere uitstraling hebben in uw badkamer dan in uw eetkamer. Als u in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid en hete zomers woont, zorgt een ventilator aan het plafond ervoor dat de kamer koel blijft. Zoek naar een ventilator met verlichting die omhoog wijst. Licht dat in een kleine ruimte op u neerschijnt, voelt overwelmend. Gebruik ook wand kandelaars aan weerszijden van de spiegel in plaats van het gebruikelijke lichtpunt boven de spiegel.

 

De afwerking, handdoekjes, zeep en lotions zijn een verwenning voor uzelf en uw gasten. Kies voor genereuze, dikke en zachte handdoeken om zachtheid toe te voegen aan een anders harde ruimte.

 

Omdat mensen zich comfortabeler voelen in kleinere badkamers die privacy bieden, is dit de perfecte plek om uw ontwerp vaardigheden te oefenen. Wees gul met een royale wandafwerking en handdoekjes om uw interieur ontwerp te presenteren.

 

 

ATC voor een ander idee van woningen!!!

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

 

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!

Hotels

Vakantiehuizen

Vlucht

Autoverhuur

 

Vind je dit artikel leuk?

 

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

You like, you care, you share!

New Posts
  • Als je denkt dat je badkamer gebruik wat vernieuwd kan worden, ben je zeker niet de enige. Badkamers zijn een van de ruimtes die vaak gerenoveerd woord in een woning. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om je badkamer op te kappen zonder veel geld aan uit te geven en zonder al het oude armaturen te vervangen. Probeer maar onze tips: Maak het schoon! Je kunt jezelf de kosten van vervanging van versleten oude wc's, badkuipen en wastafels besparen met een grote schoonmaakbeurt. Zeepresten, kalk- en watervlekken, roest en calcium kunnen allemaal je badkamer er muf, en ouder dan het werkelijk is, laten uitzien. Probeer eens met een krachtige reinigingsmiddel voor ruige badkamer vlekken, zoals Kaboom Ultra Scrub , te gebruiken om de oppervlaktes van je badkamer weer zo goed als nieuw te krijgen. Ultra Scrub is zo'n dikke reinigingsmiddel die zich vastplakt aan oppervlaktes en de korreltjes ervan gaan diep in te texturen om het vuil en de vlekken te verwijderen, zonder krassen. Laat je badkamer er altijd goed uitziet met onderhoudsproducten zoals Kaboom NeverScrub Continuous Toilet Cleaning System . Dan hoef je nooit meer te borstelen en je wc's te schrobben toilet. Maak het kleurig! Gebruik schimmelbestendig, dispersieverf om nieuwe kleuren toe te voegen naar de badkamer. Zorg ervoor dat je een primer over eventuele vlekken legt, voordat je met deze de opdracht start, en geef extra aandacht voor details, zoals houten meubels of sierrand rondom spiegels. Home designers zeggen vaak dat de badkamer een goede ruimte is om te experimenteren met kleuren. Als je huis meer gedempte tinten heeft, overweeg dan lichte tinten in de badkamer zodat de ruimte er schoner en helderder uitziet. Maak het leuk! Remember, if you have limited space, home designers say less is more. Tenslotte, voeg wat decoratie toe zodat de badkamer minder grimmig en meer comfortabel lijkt. Je wil misschien familiefoto's of een of twee ingelijste foto's aan de muur hangen. Maar maak ook niet je badkamer te onoverzichtelijk. Vergeet niet wat home designers zeggen: minder is meer. ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Voor dit project, ben ik uitgenodigd om te werken aan een nieuwe badkamer ontwerp in Parijs en het doel is om een eenvoudige DIY zwevende plank te toevoegen in deze hoek, die zoals je het ziet, 23 cm grote is…De eigenaar van dit appartement kon het juiste meubilair voor deze plek niet vinden, dus vroeg hij mij om het te maken… Krijg hier een gratis plan beschikbaar voor jou! Om deze plank te maken hoef je echt niet zoveel gereedschap, hier maak ik het met 2 stukken hout van 1 meter lang, 20 cm breed en 1,9 cm dik. Elk van de 3 planken woord op 20 cm breed en 21 cm lang gezaagd, zodat het in de hoek van de kamer kan passen. Om het mooi en netjes te maken, teken ik aan waar ik zometeen met mijn zaagmachine moet gaan snijden en maak een diepe 0.7 cm snee… hierna kijk ik eens hoe de planken er uiteindelijk uit gaan zien en teken ik een lijn om te weten hoe dik ik mijn planken moet snijden. Voor de afwerking, ik heb besloten om onzichtbare lak te gebruiken om de echte textuur en geest van het hout textuur te bewaren, zoals ik het zelf erg leuk vind... Zelfs als de kleur in de badkamer voornamelijk grijs is, krijg je met het toevoegen van een houten DIY plank een zeer mooi extra design. En hier hebben we met een coole DIY badkamer plank. Mr. ATC voor een ander idee van woningen!! ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
  • Je badkamer verbouwen biedt vele mogelijkheden voor design, stijl, inrichting en gebruik van de ruimte. Of je nu de badkamer helemaal wilt opknappen, of of je gewoon een paar simpele design ideeën tot leven wil brengen, kunnen deze tips misschien helpen. En of je nou bouwt of je huis verbouwd, is de badkamer is een ruimte die je echt niet mag vergeten. Je moet rekening houden met het gehele van je ideeën en datgene combineren met de badkamer renoveren schattingen. Er zijn vele kleinere projecten om kleur toe te passen, verlichting te beteren, of accessoires toe te voegen die voor de uitstraling van een badkamer zorgen, zonder veel geld of tijd er voor te gebruiken. Badkamer verbouwen of verfraaien biedt vele mogelijkheden voor design, stijl, inrichting en gebruik van de ruimte. Kijk naar je opslagmogelijkheden, dan kan je aangepaste opslagoplossingen zoals ladeverdelers kopen. Je kan ook antieke kommen of mokken vullen met mooie toiletartikelen zoals zeep of badzout. Kies verschillende kleuren die leuk samen passen, met een lichtgekleurde tint voor de achtergrond en een felle kleur voor sommige van de lades. Als je ruimte hebt, overweeg het toevoegen van een buitenmeubilair zoals een rieten stoel tafel. Tenslotte, denk eraan om wat te schilderen. Misschien kan je gebruik maken badkamer van een ander laag verf, of misschien is het tijd om daar iets totaal anders mee te beginnen. ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel! Hotels Vakantiehuizen Vlucht Autoverhuur Vind je dit artikel leuk? Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen Nieuwsbrief... You like, you care, you share!
ATC DIY Community
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Services
Support & Contact
Terms & conditions 
Privacy policy
Blogger traffic Program
 
Free 3D plan