Zo kunt u uw elektriciteitsrekening verminderen...De gezelschap wordt er meer en meer bewust van het verdwijnen van natuurlijke middelen. Als iemand die zich er ook bewust van is, zal het goed zijn ook op uw energieverbruik te achten. Power is een essentieel onderdeel van de hedendaagse maatschappij, een leven zonder is vrij moeilijk voor te stellen.

Energie te besparen helpt u natuurlijk ook op een persoonlijke manier: u kunt veel geld besparen!


  1. Houdt een overzicht van uw energieverbruik. Zo kunt u uitvinden wat u verbruikt en wanneer u elektriciteit verspilt. U kunt een energiebesparende plan maken, en bepalen waar u elektriciteit kan besparen. U kunt al veel besparen als u gewoon de koffiemachine uitzet wanneer u deze niet gebruikt.

  2. Zet het thermostat koeler voor de nacht (ongeveer 10 graden). Als u deze voor ongeveer 8 uur verstelt, bespaart u ongeveer 10% van de elektriciteit zonder dat u minder comfort heeft. Isoleer uw huis in de winter, door het sluiten van de gordijnen.

  3. Plant bomen rond uw huis - dit heeft een koelend effect in de zomer en een isolerende werking in de winter. Studies tonen aan, dat zo welke ‘groene gordijnen’ veel voordelen te bieden hebben...

  4. Gebruik energie-efficiënte apparaten - ze verbruiken minder stroom. Geloof het of niet, een energie-efficiënte koelkast verbruikt minder energie dan een gloeilamp!

  1. Als u het huis verlaat voor enkele uren, moet u alle elektrische apparaten loskoppelen en de thermostaat anders instellen; de boiler en de koelkast op het laagst.


Als u een energiezuinige levensstijl handhaaft, zal zich het getal op uw energierekening verlagen. U heeft je eigen elektriciteitsrekening wel onder controle!

Met ATC, zult u verschillende manieren vinden om duurzamer te leven!

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2021 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png