Zo bouwt U een eigen snoep doodskist voor Halloween...


Ik had er al lang over nagedacht om Halloween snoepjes te maken, en nu was er uiteindelijk de juiste tijd voor gekomen.


Doodskist gemaakt van pallet hout: Omdat algemeen bekend het meest typisch motif van Halloween de doodskist is, had ik besloten om eentje uit pallet hout te bouwen. Ik vertelde straks aan de kinderen van mijn plannen. Toen ik hun blije gezichten zag, had ik genoeg reden door te gaan met mijn idee. Het grootste probleem betrekkend mijn 'Trick or Treat' snoep doodskist was dat het pallet hout iets donkerder moest werden. Dit kon ik oplossen door het aanbranden van de doodskist toen ze klaar was. (Maar niet helemaal verbranden!)

U mag de doodskist maar niet met een juwelendoos verwarren! Grappig was, dat de doodskist zo uitzag alsof ze direct uit een kerk kwam - met een groote kruis daarop! Met de bedoeling de kist nog iets authentieker te laten uitzien, heb ik overigens van pallet hout resten gebruik gemaakt. In dit geval is het niet zo belangrijk om de goede driehoeken en zo verder te bestemmen. De doodskist is bedoeld om rustiek te lijken en daardoor maakt het niet uit als niet alle randen perfect zijn gesneden!


Als U wenst om het project iets meer nauwkeurig te bewerken, mag dat natuurlijk ook en U kan op meer accurate manier werken en maten nemen!

Dhr ATC

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

2 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png