Zo bouwt u een eigen houten docking station...


Toen ik deze artikel aan mijn blog toevoegde, begon ik tegelijkertijd ermee gewoon meerdere stukjes hout samen te hameren. Ik had er geen echt plan op maat, maar tijdens het werken was ik zeker dat het simpel gaat worden!


Precies dat leek de juiste oplossing te zijn: simpliciteit! Een handzaag, een hamer, een elektrisch slijpmachine, een dremel en een handboor zijn ervoor nodig geweest! Twee maanden geleden was die contract van mijn mobiel geëxpireerd en ik zag dit als kans om deze bepaalde slechte aanbieder snel te verlaten. Vervolgens had ik voor een nieuwe aanbieder gekozen, en ben nu helemaal tevreden: het nieuwe mobiel is klein en netjes en heeft aanvullend een fantastische camera! Ik heb veel geïmproviseerd voor deze docking station, daarom is er geen reden om step-by-step fotos te laten zien. Maar als u zin heeft om ook een leuk eigen houten docking station te bouwen, heb ik hier nuttige raadplegen voor u! Wat ik gebruikt heb: Stuk hout Bliksem Kabel Dremel (of iets dat gelijkwaardig is) Lijmpistool Handboor Bovenfrees Handzaag Olie voor het hout

Hoe ik het deed: Ik heb voor een interessant uitziend stukje hout gekozen en met mijn handzaag uitgesneden. U mag er bij voorbeeld ook van een cirkelzaag gebruik maken, dat is zeker iets makkelijker! Met behulp van die bovenfrees kon ik het rond stukje makkelijk sneden en met die handboor een klein kanaal voor het kabel boren. Straks begon ik ermee de kom voor het mobiel met gevoel uit te kerven. Aan het eind heb ik dan met een potlood fijne lijnen getrokken en aan de hand daarvan de rest uitgewerkt. Darnaa heb ik de klein gat in het midden van de kom geboort. Dat deed ik niet helemaal rechtop maar iets scheef om een mooie zicht op het mobiel mogelijk te maken. Voor de grootte van het gat had ik aan de grootte van het hoofd van het bliksemkabel georiënteerd. Nu was het tijd om met die lijmpistool te werken. Ik probeerde uit hoe lang de kabel moet zijn, om het mobiel perfect in te docking station te kunnen zetten. Ik vond een mogelijkheid om de kabel op zijn plek te houden tijdens het drogen. Dat is belangrijk want die lijm droogt heel erg snel! Ik heb allebei kanten van het hout afgeslepen. Darvoor had ik gekozen om het iets meer natuurlijk te laten lijken.


Boven en beneden heb ik de kleine gaatjes naast de kabel met lijm opgevuld. Nu nog even de onderkant effenen. Als u nu nog de leuk pallet onderzetters van onze laatste project gebruikt heeft u een heel mooi design houten docking station! Dhr ATC

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

13 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png