Wat kan u doen om het Broeikaseffect te voorkomen?


Het Broeikaseffect is de meest ernstige ecologische uitdaging van onze tijd. Zoveel dingen die we dagelijks doen, gebruiken energie en we hebben elke dag zoveel mogelijkheden om een ​​verschil te maken.


Auto's, fabrieken en elektriciteitscentrales die fossiele brandstoffen verbranden, nemen deel aan de Broeikaseffect vervuiling. Deze vervuilende stoffen hopen zich op in de atmosfeer en handelen als een groot deken dat de warmte vasthoudt, wat leidt tot opwarming van de aarde of zo denken de wetenschappers toch. Met onze toegenomen afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, blijft de concentratie van deze stoffen zich ophopen en komt de stabiliteit van het klimaat in het gedrang.

Vooraanstaande wetenschappers zijn verrast door de snelheid en de ernst van het probleem en het effect daarvan op ons leven. Veel huizen langs de kustlijn worden bedreigd door overstromingen en eroderende kustlijnen. We zijn getuige geweest van de smeltende ijskap en wilde dieren die verdwijnen. Wetenschappers geven het alarm dat we maar weinig tijd hebben om de gevaarlijkste gevolgen te vermijden. We kunnen het probleem van het Broeikaseffect oplossen door gezamenlijke inspanning.

U kan Energy Star-apparaten selecteren voor uw huis en het huis of appartement waar u woont,isoleren. U kan een programmeerbare thermostaat, die het Broeikaseffect vermindert, installeren.


Environmental Defense is een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de milieu-rechten van alle mensen,inbegrepen het recht op schone lucht, schoon water, gezond voedsel en bloeiende ecosystemen. Environmental Defense werkt aan het ontwerpen van praktische oplossingen die duurzame economische en sociale steun winnen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC!


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png