Wat geeft de aarde ons en wat geven we terug?


De wereld viert Dag van de Aarde op verschillende manieren. De internationale Dag van de Aarde wordt gevierd op de dag van de Vernal Equinox. Deze dag wordt aangekaart om ons allemaal bewust te maken van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van Moeder Aarde.

De aarde is onze beste vriend.Ze geeft ons de atmosfeer om te ademen,water om te drinken en voedsel om te eten.Ze geeft ons duizenden soorten planten en de gelegenheid om ons huis te maken. De aarde geeft ons haar alles zonder protest.


Wij zijn zelfzuchtig. We nemen alles wat we kunnen. We willen nog meer van alles wat we krijgen. We zijn niet gelukkig met alleen maar te kijken naar de grote natuurlijke wonderen.

De meesten onder ons zijn de geest van het bedanken vergeten. Wij bedanken onze vrienden voor de kleinste gunst, maar vergeten om de aarde te bedanken. Wij zorgen voor onszelf, onze familie en onze vrienden, maar niet voor de aarde.


Als we zo gevend zouden worden in ons leven, kan een hoop ellende weggewist worden. Maar eerst moeten we allemaal leren om te geven en niet om te vragen. Dat is de grote boodschap van Moeder Aarde.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC!


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App