Wat DIY fouten komen vaker voor?


Als je iemand over hun DIY projecten vraagt, dan vertellen ze waarschijnlijk dat de projecten ten minste twee keer zoveel tijd namen en drie keer het bedrag hebben gekost vergelijken met wat zij oorspronkelijk hadden gedacht. Dat komt vooral omdat DIYers meestal veel fouten maken die woningverbetering projecten meer kostbaar en tijdrovend maken.


Hier zijn onfeilbare manieren om de meest fouten te voorkomen in de toekomst, en succes te garanderen.

1. Neem de vereiste vergunningen. Het is verbazingwekkend hoeveel DIYers deze stap overslaan. Natuurlijk kost het tijd, en dit betekent dat je te maken hebt met de regering, maar het is eigenlijk in het beste belang dat je het juiste woningverbetering werkvergunning.

2. Verzamel al het gereedschappen en materialen die je nodig hebt voordat je aan het slag gaat. Als je zonder gereedschap en verbruiksartikelen begint, dan kun je geen voortgang maken en dan vertraag de opdracht.

3. Voorbereid je huis voor materiële leveringen: als de materialen worden geleverd, wil je er namelijk zeker van zijn dat er plaats is.


4. Bespaar niet op materialen. Gebruik bijvoorbeeld niet een half cm gipsplaten voor het bouwen van muren, maar gebruik liever ten minste anderhalf cm dik gipsplaten. 2 cm dik gipsplaten werken goed voor een goede geluidsbarrière. Gebruik een 2 cm triplex voor ondervloer. Het creëert een veel sterkere vloer.

5. Bereid de muren voordat je ze gaat schilderen: zuiver en zand de muren, en stuk alle gaten voordat je gaat schilderen. Gebruik een laagje primer of vlek blokkerend als je probeert om op olie gebaseerde verf, vlekken of afgebladderde verf, of als met een lichtere kleur over een donkere kleur schilder.

6. Gebruik de juiste verf. Gebruik platte plafonds verf. Decoratie verven moet minstens een eierschaal afwerking of satijnglans hebben, zodat je het kunt schrobben. Voor een buitenterras, gebruik een lijnzaad olie gebaseerde beits om het pigment in het hout te krijgen en te behouden.

7. Wees voorzichtig wanneer je bezig bent. Het is echt beter om niet in het ziekenhuis eindigt! Draag een veiligheidsbril bij het gebruik van elektrisch gereedschap, of wanneer je met gipswand of hout werkt.


8. Meet tweemaal en snee eenmaal. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste regel van elk project. Qua fout, is het beter om iets te lang te hebben. Je kunt altijd wel iets korter maken. Maar iets langer maken kan helaas niet.

9. Ken je eigen vaardigheden grenzen. Je kunt niet overal goed mee zijn. Als je bijvoorbeeld niet veel ervaring in loodgieterij of elektrische werkzaamheden heb, maak dan geen poging om die projecten zelf te voltooien.

10. Begin niet op uw eigen huis te leren hoe je een project moet afronden. Als je wilt leren hoe je een project kunt afronden, biedt je de hulp aan een vriend die ervaring heeft in DIY, of neem contact met een aannemer. En mocht je vragen hebben over wat je doet, zorg ervoor dat je stopt en vraagt.

Je zal waarschijnlijk niet al je DIY verbouwing fouten verwijderen, maar je kunt ze zeker verminderen met behulp van deze tips.

Mijnheer ATC voor een ander idee van behuizing!


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Bekijk de volledige video op MyATCtv: klik hier...


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

2 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png