Waarom gebeurt Ontbossing wereldwijd?


Er bestaan duidelijke consequenties wanneer men probeert om een gevecht met de natuur te leiden, maar ondanks al onze kennis, waarom bestaan er nog steeds ecologische verstoringen? Waarom kan ontbossing gebeuren wanneer iedereen weet voor een feit dat het meer kwaad dan goed doet aan de natuur? De antwoorden zijn een beetje lastig, en bestaan vooral in complexe manieren.

De globale Mens Veroorzaakt


Bossen worden sinds de jaren 1900 gestript in een verontrustend tempo, en zowel mens als overheid nemen geen agressieve stappen om de planeet te redden van de totale vernietiging. Misschien is het vanwege de noodzaak om te leven de reden dat het mens niet gewoon zijn handen af van de natuur kan blijven. Ook de regeringen zien geen andere manieren om het probleem te stoppen terwijl het met een gestaag toenemend ritme doorgaat.

De eerste reden waarom ons bossen worden vernietigt met hun naturel componenten is vanwege hun waarden. De meer levensvatbaar producten men ziet in de natuur, hoe meer men te popelen om door te dringen tot de wilde. Zo lang het maar over geld gaat, zullen er altijd mensen zijn om erboven te blijven zweven. Bossen uitputting is voor menselijke consumptie. Hoewel het een verschrikkelijke waarheid is, en dat mensen daar bewust van zijn, zijn er altijd sommigen die graag hun ogen dicht doen voor het enige doel van profiteren.

Behalve voedsel kunnen andere middelen ook worden afgeleid uit de natuur.

Waarom Ontbossing tot Verwoesting Leid.

Enkele deskundigen geloven dat ontbossing niet in alle opzichten kwaad is. Er zijn ook goede resultaten voor de natuur zelf, maar de kwestie van controle en discipline zichzelf is het grootste probleem. Let op, we hebben het niet alleen over de uitputting van ecologisch leven, maar ook over het einde van menselijk leven.

Gebieden waar het ecosysteem verdwijnt, vooral in de tropische regenwouden, kunnen zeer gevoelig zijn voor ontbossing. Tropische regenwouden bestaan uit een delicaat laagje teelaarde die moeiteloos uitgesleten als er geen ondergroei is om het vast te houden.


De flora en fauna, dat aangepast is aan in de jungle, kan doorgaans niet blijven bestaan in de open lucht. Bossen zijn inmiddels ook wat het meeste warmte van de planeet absorbeert, en ze functioneren als een van de belangrijkste ontvangers van kooldioxide in de lucht.

Waarom gaat ontbossing door? Misschien is het antwoord ieder van ons. We kunnen nooit iedereen aanwijzen, aangezien we allen bijdragen aan de waarschijnlijk verdwijnen van de aarde. Van de kleine dagelijkse acties die we ondernemen tot de grootste bedreigingen zoals grote bedrijven, participeert iedereen realistisch in de geleidelijke doden van de aarde.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Bekijk de volledige video op MyATCtv: klik hier...


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png