Waarom een kamer huren als u een huis kan huren?Wanneer mensen denken aan vakantie, denken ze vaak aan brede zandstranden, ongerepte besneeuwde hellingen of stille oevers aan het meer. Maar ze eindigen onvermijdelijk op dezelfde plek: een krappe, generische hotelkamer. Waarom neemt u hiermee genoegen tijdens uw vakantie? Als u met een gezin of groep reist, of als u ergens langer dan drie dagen verblijft, overweeg dan om een vakantiehuis te huren. Deze huizen en appartementen kunnen een adembenemend uitzicht, uitstekende locatie en geweldige faciliteiten hebben. Het beste van alles, ze zijn vaak minder duur dan hotels.

Het grootste voordeel bij het huren van een huis is de ruimte. In plaats van zowel een slaapkamer en een badkamer met uw kinderen te delen, kan u in twee slaapkamers, twee badkamers, met deuren voor privacy en kastruimte voor het gemak logeren. U zal nooit een woonkamer, eetkamer en keuken krijgen in uw hotel. Het huren van een vakantiehuis geeft u de ruimte om te ontspannen, om spelletjes te spelen en om te dineren. Dit alles zonder uw vakantie budget te overschrijden.


De voorzieningen in een privéwoning zijn veel beter dan in een hotel. Vakantiewoningen zijn volledig uitgeruste huizen en u zal alles, van televisies tot theepotten, binnen handbereik hebben. Als u besluit om een ​​etentje te hebben, zal u in staat zijn om de potten en pannen, de eettafel, de placemats en de wijn opener te gebruiken.

En de grote koelkast kan u veel geld besparen. Een spek-en-ei ontbijt is een stuk goedkoper uit de supermarkt dan vanuit het nabijgelegen restaurant. Private woningen en appartementen kunnen ook het gebruik van tennisbanen, zwembaden, golfbanen, boten en toegang tot een privéstrand toevoegen. Dit zijn bonussen die u niet altijd met hotels krijgt.

Privacy is een ander groot voordeel. Huizen en appartementen met eigen ingangen zorgen ervoor dat uw vakantie ook echt uw vakantie is, niet die van het echtpaar in de volgende kamer. Niemand zal om vijf uur in de avond op uw deur kloppen om te zien of het nodig is uw bed op te maken. De mogelijkheid om te komen en gaan wanneer u wilt, zorgt ervoor dat uw vakantie zal zijn net zoals u gepland heeft.


Net als alle onroerend goed, komt het vinden van een vakantiehuis neer op locatie, locatie, locatie. Met vakantiehuizen, kan u de privacy van een berghut, de weergave van een kusthuis, of de vitaliteit van een centrum condo hebben. Stad verordeningen staan vaak niet toe ​​dat meerdere verdiepingen gebouwd worden in een bepaald gebied (vlak aan de oceaan, bijvoorbeeld), en dus is de enige manier om de beste locaties te ervaren om een ​​prive-woning te huren. De locatie van uw woning zorgt er ook voor dat u niet dat generieke hotel gevoel heeft; en onthoudt, deze woningen zijn eigendom van andere families. Elke woning is uitnodigend ingericht en een afspiegeling van het gebied.


Natuurlijk, voor veel reizigers, is de prijs de grootste reden om een vakantiehuis te huren. Vakantiehuizen kunnen u niet alleen geld besparen door een volledig uitgeruste keuken aan te bieden, de prijzen van de woningen zelf zijn vaak goedkoper dan die van een hotel voor een week. Hier is een voorbeeld: Een gezin van vier wil een week in San Diego doorbrengen aan het einde van juli.

Het huren van twee kamers voor zeven dagen in een hotelketen, komt op een totaal van ongeveer $ 2.500. Het huren van een twee-kamer woning voor diezelfde week is $ 1.800. U zal daadwerkelijk geld besparen en meer ruimte krijgen! Maand-lange reizen besparen nog meer geld, een nota om te onthouden voor reizigers die het winterweer willen ontsnappen.


Voor de minder prijsbewuste reiziger, zijn vakantiehuizen de beste manier om de luxe van een stad te ervaren. Plasma-tv's, granieten aanrecht en een eigen jacuzzi kunnen in elke stad gevonden worden, maar niet in een hotel. Met vakantiehuizen, kan u alle voorzieningen krijgen die u wilt, in elk deel van het land.

Terwijl de sprong van hotels naar vakantiehuizen een beetje intimiderend kan zijn als u het nog nooit eerder geprobeerd heeft, als u eenmaal heeft meegemaakt wat een vakantiehuis allemaal te bieden heeft, zal u merken dat het veel moeilijker is om terug te springen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png