Waarom bamboe vloeren een top optie zijn!


Niet alle types houten vloeren zijn hetzelfde en het kiezen tussen verschillende houtopties is geen kleine beslissing. Waar je het eerst aan denkt is meestal eiken-, esdoorn- of kersenhout.


Maar vandaag hebben we het over bamboeparket en waarom bamboe tegenwoordig een van de best beschikbare keuzes is, want bamboe heeft veel te bieden.

Laten we eens kijken naar deze vijf hoofdredenen waarom bamboeparket vermoedelijk de beste keuze is.

- Bamboeparket biedt een warme afwerking vanwege de natuurlijke puntjes en groeipatronen die in de uiteindes ontstaan. Terwijl vele traditionele houten keuzes je een mooie vloer geven, is dit een keus die je je ook goed in een gymzaal of een aula kan voorstellen. Bamboeparket geeft je vloer een prachtige afwerking die warmte en comfort uitstraalt.

- Bamboe is de perfecte keuze voor een uiterst duurzame, sterke vloer die bestand is tegen intensief gebruik (en misbruik) door dieren en kinderen. Het kan zelfs tegen een pan die knallend op de vloer in de keuken valt, maar door zijn slijtvastheid is het ook reuze goed geschikt op druk belopen plaatsen zoals woonkamers en gangen.


- Van alle verschillende houtopties is bamboeparket de meest milieuvriendelijke keus, omdat het niet echt hout is. Het is eigenlijk een grassoort die in slechts vijf jaar oogstklaar is. Wanneer een bamboeplant gekapt wordt, maakt hij volop uitlopers voor nieuwe planten. Omdat bamboe zichzelf zo snel vernieuwt, maakt je hiermee een milieubewuste keuze.

- De natuurlijke kleur van bamboe is een blonde kleur die de structuur van het hout en het natuurlijke groeipatroon toont. Daardoor biedt bamboe een warme kleur die bij elk interieur past. De andere kleuroptie wordt gerealiseerd in een rookproces dat de nerven van het hout verkoolt. Daardoor krijg je een rijke amberkleur, voor een prachtige, donkere variant.

- Bamboeparket is de nieuwste en meest spannende vloer keuze op de markt in de afgelopen jaren. Je bamboeparket zal hoogstwaarschijnlijk de enige in zijn soort in je buurt zijn, waardoor jouw huis een originele uitstraling krijgt, met een super unieke stijl.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Bekijk de volledige video op MyATCtv: klik hier...


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2021 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png