Waar verblijft een alleenstaande man in Bangkok?


Er zijn heel wat verschillende opties met betrekking tot waar u kan verblijven in Bangkok. U hoeft alleen maar om erachter te komen wat voor u het beste is.


Het vinden van een plek om te verblijven in Bangkok is eenvoudig. Het vinden van een plek om te verblijven, die bij uw behoeften past, kan een ander verhaal zijn.

Dit is in de eerste plaats gericht op de alleenstaande man die op zoek is naar een beetje plezier in Bangkok. En het is voor een kort termijn verblijf.

Als u enkel een paar uur tot een halve dag in Bangkok bent, adviseer ik dat u gewoon een kamer huurt in de buurt van de Suvarnabhumi luchthaven. Als u niet weet waar u naartoe gaat, het reizen van de luchthaven naar het centrale deel van de stad kan variëren van 1 tot 3 uur, afhankelijk van het verkeer. Als u gewoon op een korte tussenstop in Bangkok bent, blijf dan in de buurt van de luchthaven.


Als u er een dag of twee bent, heeft u veel meer opties. Het hangt allemaal af van wat u wil doen.

Voor de beginner zou ik aanraden om in de buurt van Patpong Road, Soi Nana of Soi Cowboy te logeren. Dit zijn drie van de belangrijkste nacht locaties voor een alleenstaande man op de loer. Ze hebben allemaal voor- en nadelen.


Patpong was de plek om te gaan tijdens de oorlog in Vietnam en een paar jaar erna. Nu is het een toeristisch val met een hoofdletter "V". Maar als u het voor de eerste keer bezoekt, is het nog steeds de moeite waard. Koop gewoon niets van de straatverkopers. Ga rond 17:00 naar Patpong zodat u kan zien hoeveel werk het vergt om deze straatmarkt op te zetten en hoe snel dit allemaal gaat.

Soi Nana of Soi 4 ​​is de thuisbasis van de Nana Entertainment Plaza (NEP). Dit is een drie verdiepingen hoog, hoefijzervormig, neon verlicht, hol van losbandigheid. Er zijn veel go-go bars en een aantal bier bars op de eerste verdieping voor uw drinkplezier. Wees voorzichtig met de travestiet bar op de tweede verdieping. Een paar jaar geleden was dit een geweldige plek voor de lokale expats, maar met het internet is dit nu een toeristische bestemming. Hang rond in de buurt van de Nana Hotel parkeerplaats, aan de overkant van de straat bij sluitingstijd, voor een gezicht zoals nergens anders in de wereld.


Soi Cowboy is nog steeds in de eerste plaats voor de expats. Dit is een kleine zijstraat tussen Soi 21 en Soi 23 van Sukhumvit Road. Het is bar na bar na bar. Veel verkopers en 'hallo' meisjes proberen om u binnen te lokken. Het merendeel van de bars zijn go-go's en de prijzen zijn lager dan in Patpong en Nana Plaza. Zeker een bezoek en een korte taxirit vanaf Soi 4 ​​waard.


Er zijn andere gebieden om een ​​hotel te krijgen, maar ik probeer om een ​​hotel te vinden in de buurt van een gebied waar ik van plan ben om rond te hangen. Meestal neem ik een hotel in de buurt van Soi 4 ​​en dit geeft me een gemakkelijke toegang tot NEP en Soi Cowboy. Er is ook een drie-verdiepingen, bierbar complex op Soi 1 waar ik rondhang. Ik probeer te vermijden om tijd in de taxi te spenderen op de straten van Bangkok.

Als u nog steeds onbeslist bent, neem een hotelkamer op Sukhumvit tussen Sois 3 en 24 en u zal dicht bij de actie zitten en korte taxiritten verwijderd zijn om ergens anders heen te gaan. U kan naar veel van de winkel mogelijkheden lopen of de overdekte trein nemen.

Zoek uit wat u van plan bent in Bangkok te doen, en kies uw hotel op basis van waar u van plan bent om te feesten.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png