Waar te verblijven in Pattaya?


Het eerste wat u wilt doen, is uw budget controleren. Hotels, resorts en pensions zijn beschikbaar in elke prijsklasse - maar u moet weten hoeveel u wilt uitgeven voor uw accommodatie. Afhankelijk van de tijd van het jaar, kan u een kamer vinden variërend van USD $ 10 tot een paar honderd dollar per dag.


Vervolgens moet u uitzoeken waar in Pattaya of Jomtien u wilt verblijven. Er zijn drie fundamentele gebieden in Pattaya om te overwegen - het noorden, het zuiden en het centrum. Het noordelijke einde van Pattaya is een beetje minder druk, maar verder weg van het nachtleven.


Het centrum ligt in het midden van al de bar actie. En het zuiden ligt het dichtst bij de beruchte Walking Street. Kamers zijn in alle prijsklassen beschikbaar in deze delen, en vervoer is nergens een probleem in Pattaya.

Als u tijd wilt doorbrengen op het strand,worden geen van de bovengenoemde gebieden aanbevolen. Jomtien is een beetje beter of ga naar een van de afgelegen eilanden, zoals Koh Larn, om een duik te nemen. Ik zou niet in het water gaan bij het strand van Pattaya.

Jomtien is ook een betere plek om te verblijven als u uw familie meebrengt. Het is dicht genoeg bij Pattaya, maar ver genoeg van het ondeugende nachtleven.


Als u eenmaal besloten heeft in welk gebied te verblijven, moet u erachter zien te komen bij welk hotel uw reservering te maken. Er zijn tal van online websites die veel informatie, prijzen en reviews bieden. U kan ook een van een veel online Pattaya forums bezoeken voor up-to-date informatie.


Er moet aandacht besteed worden aan wat er beschikbaar is in het hotel. Heeft het een zwembad? Rekenen ze extra aan indien u een gast meebrengt? Zijn de prijzen hoger tijdens het hoogseizoen? Is het ontbijt inbegrepen? Zijn er promoties? Zijn er verplichte vakantie maaltijden die ik moet betalen (zelfs als ik niet aanwezig ben)?

De meeste hotels bieden de basics - bed, airco, koelkast, westerse badkamer / douche, en kabel / satelliet-tv. Sommige van de duurdere oorden zullen room service aanbieden en hebben één of meer restaurants op het terrein. Maak u geen zorgen als er geen restaurant is in het hotel. Er zijn overal kleine restaurants en straatverkopers in de stad.


Ik zou dan nakijken of het hotel of oord een eigen website heeft en nagaan wat de vermelde prijzen zijn. Dan zou ik contact opnemen via een van de sites en zien of ze betere deals hebben (wat meestal het geval is). Maak u geen zorgen, het is veilig en de service is sneller en beter dan rechtstreeks met het hotel.

Tot slot, zorg ervoor dat u uw hotel of oord reserveert voordat u gaat. U wilt niet aankomen en nergens hebben om te blijven. En, boek vroeg als u van plan bent om Thailand te bezoeken tijdens hoog seizoen, over het algemeen november tot maart.

Pattaya oorden en hotels kunnen ook hogere prijzen hebben tijdens kerst / Oud en Nieuw en tijdens Songkran (Thais Nieuwjaar - half april).

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png