Waar naartoe gaan in Thailand?


U heeft veel keuzes in Thailand voor een vakantie en u moet erachter komen wat u van plan bent te doen terwijl u daar bent.


Uw eerste stop is in de hoofdstad Bangkok en u zou moeten plannen om er een paar dagen te blijven, vooral als dit uw eerste bezoek is aan Thailand. Er zijn rivierboot diners, korte ½ dag uitstapjes naar prachtige tempels, en langere uitstappen naar de oude hoofdstad, Ayudhya of u kan de site van de Bridge on the River Kwai in Kanchanaburi bezoeken, voor een beetje Tweede Wereldoorlog geschiedenis.

Als u van het strand houdt, heeft u vele keuzes. U kan naar Pattaya gaan, dat is ongeveer 1 ½ uur rijden van Bangkok, of u kan een korte vlucht naar Phuket of Koh Samui nemen. Als u echt ongerepte stranden en smaragdgroen water wilt zien, ga dan naar Krabi. U kan er naar hartelust duiken, snorkelen of zwemmen.


Als u liever koeler weer heeft; ga dan naar het noorden, naar Chiang Mai en Chiang Rai en bezoek de tempels en heuvel stammensen. Lokale ambachten, de Gouden Driehoek en nog veel meer staan u te wachten in het noorden van Thailand.

Voor een zeer relaxte vakantie (mijn favoriet), gaat u naar het noordoostelijke gebied aangeduid als Isaan (of Isan, of Esarn). Dit is een gebied dat Udorn Thani, Korat, Khon Kaen, Surin en nog wat kleinere gehuchten en dorpen omvat. Het tempo ligt lager, de mensen zijn vriendelijker en de kosten van levensonderhoud liggen ongeveer 50% lager dan in de toeristische gebieden.


Ik ben al naar Pattaya, Phuket, Koh Samui, Bangkok en vele andere steden in het Land van de Glimlach geweest. Mijn favoriet is Khon Kaen. Khon Kaen ligt op een ongeveer 55 minuten durende vlucht van de oude luchthaven Don Muang en is een uitstekende mix van oud en nieuw.

Ik kan software en dvd's kopen in het Oasis winkelcentrum of aan een picknicktafel zitten onder een rieten dak met uitzicht op de rivier terwijl ik mijn jumbo garnalen eet en een koude Singha drink. Ik kan een aantal tempels bezoeken of naar een disco gaan. Ik kan met de expats rondhangen in de buurt van het Sofitel Hotel of naar de avondmarkt aan de universiteit gaan.

Ik kan dineren in een restaurant langs het kunstmatig meer, terwijl de helft van de stad aan het joggen is. Ik kan gaan winkelen in winkelcentra en outlet winkels die vergelijkbaar zijn met een in de Verenigde Staten. Ik kan zelfs bellen en pizza of kip naar mijn hotelkamer geleverd krijgen.


Tijdens mijn volgende vakantie ga ik op zoek om te investeren in onroerend goed in Khon Kaen. Ik wil een huis leasen en mezelf organiseren voor mijn pensioen in ongeveer 2 jaar. Van wat ik online heb gezien, kan ik een 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 verdiepingen tellend gloednieuw huis kopen voor ongeveer $ 50.000 USD. Dat zou net genoeg zijn voor een aanbetaling in Hawaii, waar ik woon.

Het maakt niet uit wat u zoekt, Thailand heeft het allemaal. En het zal een stuk goedkoper zijn dan waar u nu woont.


U kan uw dagen op het strand doorbrengen en tijdens de nachten uw jeugddromen nastreven in alle uitgaansgelegenheden. U kan zich ontspannen op een klein eiland of gaan wandelen in de jungles. Wat u ook wilt doen, in Thailand kan u het doen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png