Waar je mee op moet letten bij het kiezen van een Hotel


Je kunt natuurlijk ketens zoals Marriott en Hilton vertrouwen, maar er zijn zo veel meer verschillende hotels dat het jammer zou zijn om wat kleinere onafhankelijke hotels met een ander soort aanbod te missen. Zo kan je soms een ander soort ervaring krijgen vergelijke met ketens.


Hotel Classificatie

Het sterrensysteem is gemaakt om gasten te helpen beoordelen hoe goed een hotel is. Sterrenbeoordelingen symboliseren de kwaliteitsmerken die een gast kan verwachten en worden wereldwijd erkend. Deze classificatie varieert van 1 tot 5 sterren en beoordeeld de kwaliteit van de dienstverlening, de voorzieningen, de grootte en staat van de kamers en gebouwen, de veiligheid, de sfeer, de kwaliteit van het eten en drinken, het hotel aanwezigheid en de efficiëntie van het personeel.

1 Ster

Dit soort accommodatie is vooral praktisch. Verwacht niet meer dan de absolute Basics. De doucheruimte is waarschijnlijk beneden in de hal, maar vergeet niet dat het ook de goedkoopste accommodatie is. Als je op zoek bent naar een koopje en dat je geen behoefte heb aan een eigen badkamer, aarzel dan niet om contact op te nemen met één ster hotels - gewoon de kamer eerst controleren! Kies voor degene met fijne schone lakens en een leuke buurt. Het mag misschien goedkoop zijn, maar als toerist is het is altijd beter om niet in een sloppenwijk te overnachten!

2 Sterren

Hoewel velen een eigen badkamer hebben, kan het voorkomen dat je in sommige hotels nog steeds de doucheruimte beneden in de hal met andere gasten moet delen. In een 2 sterren hotel heb je een televisie, een comfortabel bed en een restaurant/eetkamer voor het ontbijt en het avondeten.


3 Sterren

Hier krijg je een privé badkamer in de (meestal kleine) kamer, een televisie, soms zelfs een minibar, een telefoon, een optionele wasservice, en een meer formele dienst stijl samen met de mogelijkheid voor roomservice te verwachten tijdens bepaalde periodes.

4 Sterren

4 sterren hotels zijn ruim en comfortabel met een beetje meer luxe, waaronder privé badkamer met badkuip en een sterke nadruk op het eten en drinken, 24-uurs roomservice en een stomerijservice. Vaker in goed gelegen locaties.

5 Sterren

Gewoon de beste. De interieurs van de hoogste normen. Weelderig, stijlvol en luxueus, niets is hier teveel voor de gasten. Uitzonderlijk comfort, 24-uurs roomservice, luxe voorzieningen, bijvoorbeeld baden of sterren restaurants die heerlijke gerechten serveren. De conciërge zal maar al te blij zijn om je op elk moment van de dag te helpen (zolang het legaal is!). Je voelt je hier heel goed verzorgd door het professionele, attente personeel die een perfecte service biedt. Dit is het soort luxe waaruit dromen bestaan.


De sterren definities kunnen worden behandeld als een algemene leidraad aan wat je mag verwachten van een sterrenhotel omdat er nog geen definitieve wereldwijde normalisatie beschikbaar is.

Hierdoor kan het soms misbruikt worden en kun je soms een hotel boeken dat net niet deze regels volgt.

Vanwege het gebrek aan samenhang tussen verschillende hotels wereldwijd kun je, bijvoorbeeld, in een 3-sterren hotel in het buitenland verblijven die mogelijk beter is dan een 3-sterren hotel in je eigen stad. Maar wees gewaarschuwd, je kan ook het tegenovergestelde meemaken en in een minder leuk hotel tegenkomen met precies hetzelfde aantal sterren.

Houd er rekening mee dat je de recht hebt om je kamer eerst te bekijken voordat je een beslissing neemt. Vraag het gewoon als je aankomt.


Aanbevelingen

Als je graag een hotel wil boeken maar niet zeker weet wat welke te kiezen, volg dan deze ATC tips.

  • Vraag vertrouwde vrienden met dezelfde smaken naar aanbevelingen.

  • Zoek op de naam van hotels die je leuk lijken en lees onpartijdige hotelbeoordelingen van mensen die daar naar toe zijn geweest.

Je kunt beoordelingen lezen op Holiday Watchdog. Je kunt deze website gratis gebruiken en je kunt zelfs je eigen recensie schrijven.

Will je speciale accommodatie aanbiedingen zien? Boek hieronder met ATC:


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Bekijk de volledige video op MyATCtv: klik hier...


Vind je dit artikel leuk?

Registreer nu en ontvang gratis informatie over nieuwe artikelen

Nieuwsbrief...

#NL

1 view0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png