Voor of tegen windparken?


Deze zullen genoeg kracht genereren om de gemiddelde behoefte aan elektriciteit van 8.500 woningen in de omgeving te leveren. Dit windpark ligt niet op zee, maar in de schilderachtige heuvels van de Saddleworth Moors en zou van kilometers ver zichtbaar zijn. De overheid stelt het doel dat tegen 2010, 10% van de energie in het Verenigd Koninkrijk door hernieuwbare bronnen moet worden geleverd en ontwikkelingen als de Saddleworth Moor turbines zouden tot dat totaal bijdragen. Toonaangevende milieuactivisten uit het hele land hebben eerder het allereerste Nationaal Forum, tegen de oprichting van windparken op mooie landelijke plekjes, in Saddleworth bijeengeroepen.


Wereldberoemde TV botanicus, Professor David Bellamy, vergezelde de voormalige Downing Street perschef, Sir Bernard Ingham, en honderden activisten bij de Nationale Wind Farm Group Conference. In totaal waren er vertegenwoordigers uit meer dan 50 milieu-groepen uit het hele land. Het doel is om de bewustwording over de vermeende gevaren van windparken te verhogen en milieu groepen dichter bij elkaar te brengen in hun strijd tegen de regering.De Saddleworth Moors Action Group zegt dat de turbines een negatieve invloed zouden hebben op een uniek landschap. De groep heeft ook aangedrongen dat hun campagne niet door de 'niet in mijn achtertuin "gevoelens tot stand kwam, maar door een oprechte wens om het karakter van de omgeving te behouden.

Men zou kunnen stellen dat de overheid de moeite niet neemt om over het milieu te waken. Ze financiert voortdurend de bouw van kolencentrales in de derde wereld en bouwt meer luchthavens en snelwegen in Groot-Brittannië!?


Zijn windparken een gezamenlijke inspanning voor het milieu of gewoon een andere commerciële geldmakende regeling om de betrokken bedrijven te redden?

Zie hernieuwbare energie bedrijven in GuideMeGreen's Green Directory.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

1 view0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png