"Voedsel van de toekomst," 40 jaar in de maakVeertig jaar geleden, kostte een eerste klas stempel een nikkel, een nieuwe science fiction televisie-serie "Star Trek", maakte haar debuut en een lekkere topping begon salades en gebakken aardappelen te verbeteren en amerikaanse kasten te vullen.

General Mills testte Bac-Os voor het eerst, als een gezonder alternatief voor bacon, in geselecteerde markten, in 1965. Beetje bij beetje, nam de populariteit van het product toe, en in de eerste tv-reclames kreeg het de naam ​​"voedsel van de toekomst". Consumenten genoten van het multifunctioneel gebruik-een hartig ingrediënt en een handig product om stoofschotels, salades, soepen en andere favoriete gerechten op te peppen. Dit handige kruid heeft thuiskoks geholpen met het stroomlijnen van hun maaltijd voorbereidingen en beloofde een gerookte, sissende bacon smaak zonder spetterende puinhoop.


"Een bokaal Bac-Os bracht de smaak en textuur van krokant spek aan de familie tafel in een fractie van de tijd", zegt Maggie Gilbert, manager van de Betty Crocker Kitchens proefkeuken. "Omdat het super makkelijk werd beschouwd en geen koeling vereiste, werd het al snel een bekend ingrediënt in populaire dagelijkse recepten, zoals vakantie dipsauzen, zoetzure bonen en dubbel gebakken aardappelen."

Het merk debuteerde met de eerste gedrukte reclame-campagne in 1970. Het product werd vernoemd in tal van nieuwe recepten uit de Betty Crocker Kitchens in nationale tijdschriften zoals Better Homes and Gardens en Family Circle. Kort daarna,breidde General Mills de lijn uit met Saus-Os en PEPR-Os, twee nieuwe soja-eiwitten met uitgesproken smaak mogelijkheden.


Vandaag de dag, doen Bac-Os nog steeds een beroep op de consument, met name door het aanbieden van extra voordelen voor de gezondheid: Ze zijn gemaakt met de goedheid van soja, zijn kosher en bevatten geen MSG. Ze kunnen ook helpen om de gezonde eetgewoonten van de consument in stand te houden, zonder de schaal te kantelen met calorieën, vet, verzadigde vetten en cholesterol.

Gelukkige Verjaardag, Bac-Os!

Italiaanse spinazie en Champignon Salade

Deze seizoensgebonden salade, voor speciale bijeenkomsten, is extra knapperig en bevat een uitbarsting van extra smaak.

1 pak (285 gr.) Verse spinazie, afgespoeld en drooggedept


1 pak (225 gr.) In plakjes gesneden champignons

1 conserve (540 gr.) Progresso kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld

1/3 kopje Betty Crocker Bac-Os bacon aroma stukjes of chips

1/2 kop gekruide croutons


1/2 kopje Italiaanse dressing

Meng alle ingrediënten, behalve de dressing, in grote slakom. Net voor het opdienen, besprenkelt u de salade met de dressing en mengt deze voorzichtig. Maakt 4 porties.

40 jaar geleden werden de kruideniersrekken gevuld met bokalen van een revolutionair nieuw "voedsel van de toekomst" product. De drukke consumenten kregen de “speksmaak in een handomdraai” aangeboden.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png