Vervuil niet en houdt het milieu schoonNiets ruïneert de sfeer van een natuurgebied meer dan een stapel vuilnis waar u voorbij loopt. Tal van studies tonen aan dat toeristen in de eerste plaats terugkeren naar een plek voor de netheid en het groen.

Maar als we door een puinhoop lopen en klagen over gebrek aan respect, zijn we niet beter dan de vervuilers.

Daarom, wanneer u gaat wandelen, moet u genoeg plastic zakken meebrengen om op te ruimen waar u gaat.

Wanneer u een beetje tijd spendeert om schoon te maken, heeft u niet alleen een een mooiere wandeling, maar u heeft geholpen om het beter, veiliger en mooier te maken voor de volgende gebruiker.


Het voelt erg goed om een strand te ontdoen van scherven van gebroken glas of een haak die net onder het oppervlak verborgen is. Stelt u zich eens voor dat een onschuldig kind op die haak stapt in plaats van u, en beslis dan of het de moeite waard is om de tijd te nemen. Put moed uit het feit dat u een goede zaak gedaan heeft door het verwijderen van die afval.Wees proactief en ruim op. De omgeving netjes en schoon houden, is onze verantwoordelijkheid. Gewoon omdat sommigen dat niet doen, betekent niet dat wij hun voorbeeld moeten volgen.

Een onrein milieu leidt tot een slechte gezondheid van de samenleving, ziekten en zo voort.

Wees de verandering die u in de wereld wilt zien. Begin met uzelf. Niet vervuilen, eco-vriendelijk zijn, recycleren en hergebruiken. Dank u.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

1 view
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App