Tips voor een Groenere Kampeer Ervaring


Op een groene kampeer trip gaan, kan eigenlijk een van de leukste vakanties zijn die u deze zomer onderneemt. Als u het kampeer type bent en u wenst dit te doen terwijl u de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk achter laat, zijn er een aantal slimme trucs om uw kamperen veilig en groen te houden.

  1. Pak een mobiele telefoon of PDA in geval van nood, maar zet deze dan uit of laat hem gewoon met rust.


  1. Een tent en slaapzak is veel milieuvriendelijker dan een kampeerwagen of caravan.Uw kampeer trip zou ook veel minder kunnen kosten door groenere kampeer alternatieven te overwegen.

  2. Brandstof grillen vereisen propaan of elektriciteit, zodat het kampvuur nog steeds de meest milieuvriendelijke manier is om eten te koken. Het is niet praktisch om alles wat u wilt op vuur te koken, maar u kan het voor een aantal dingen gebruiken .

  3. Zeg nee tegen piepschuim keukengerei tijdens het kamperen,het maakt niet uit hoe handig het ook mag lijken. In plaats daarvan, kampeer met herbruikbaar servies en bestek en was het na elk gebruik af. Dit zal de hoeveelheid afval die u weggooit,en die later verbrand wordt en de lucht vervuilt, drastisch verminderen.Houdt papieren zakken of dozen in de buurt voor recyclering. U kan die dan eenvoudig terug meenemen en op gepaste wijze recycleren als u thuis komt.


  1. LED-lampen zijn de energie-efficiëntste lichtbron die momenteel beschikbaar zijn voor zaklampen en lantaarns. Ze produceren een helderder,aanhoudend lichte dat minder stroom dan een traditionele zaklamp gebruikt. LED-lantaarns maken gebruik van dezelfde lamp technologie,waardoor het een goed idee is om ze ook rond de camping te hebben.

  2. Opwindbare LED zaklampen zijn nog milieuvriendelijker en zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Gewoon opwinden om stroom te produceren door het creëren van wrijving en zet hem aan. Deze lichten zijn een uitstekende optie voor korte wandeltochten.


Zoek naar manieren,voor de volgende keer dat u zich buiten in het bos begeeft, waarop u kan helpen om minder impact op het milieu te hebben. U kan altijd manieren vinden om terug te geven aan de natuur. Het enige wat u hoeft te doen is proberen.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png