Populaire decoratie stijlen voor uw huis.


Is uw huis bij met de laatste mode of overweegt u een frisse en nieuwe stijl voor uw woonkamer, slaapkamer of vrijwel elke ruimte binnen of buiten uw huis? Als u klaar bent voor een verandering, zal u dit artikel zeer nuttig vinden. Hier zijn enkele van de meest populaire keuzes.

Laten we beginnen met de traditionele uitstraling, want die gaat nooit uit de mode. Oude traditionele stijlen omvatten meubels die eruit zien zoals bij begin van de Amerikaanse tijden, van de royalty's van het verleden of een verscheidenheid van andere formele gestileerde items. Het is een zeer dure stijl en heeft een uitzonderlijke kwaliteit meubels. Maar als u het zich kan veroorloven, zal het wonderen voor uw huis doen.

Modern en eigentijds is de tweede stijl die populair is in het laatste decennium. Deze stijl wordt beïnvloed door strakke en lichte stukken die anders en uniek zijn, en meer weg hebben van een kunstwerk. Hij wordt gekenmerkt door rechte en strakke lijnen in de inrichting.


Als u van de moderne en eigentijdse look houdt, maar meer stroming wenst toe te voegen, gebruik dan de Art Deco-techniek.De lijnen zijn niet recht, maar gebogen.

Verder hebben we de sjofele stijl. Deze elegante look is chique met licht getinte kleurstoffen, oude Chinese patronen, warme en comfortabele stukken die een ontspannen sfeer te creëren.

Als u de blokhut look wilt, ga dan voor de rustieke stijl. Hier kan u verschillende houtsoorten gebruiken voor een relaxte sfeer met warme plaids met zacht en comfortabel meubilair. Voor deze regeling worden rijke kleuren gebruikt om het bos aan te vullen.

Tot slot hebben we de Franse Land stijl. Dit is een zeer populaire keuze tegenwoordig. Met deze stijl heeft u veel felle kleuren en een gevoel van grillige dromen. De afwerkingen zijn vaak in kersenhout en er hangen gekleurde kunstwerken aan de muren.

Zoals u ziet, is er genoeg om uit te kiezen en om u te helpen de uitstraling van uw huis op te knappen in iets geweldig. En u kan niet fout gaan bij het kiezen van één van deze populaire decoratie stijlen.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

#NL

1 view0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png