Mijne vrienden! Het seizoen is aangebroken om uw omgeving eens een opknapbeurt te geven voor de lent


Hoogtijd om van die saaie, eentonige winterwanden af te komen. Een neutrale kleur kan geen kwaad, maar probeer hem eens te combineren met hemelblauw en wat groen; de kleuren die de lente het best vertolken.


2. Weg met die rommel! Tijd voor de Lente schoonmaakbeurt. Pak vooral die enge plekken aan zoals onder het bed, klerenkasten, opbergkasten en ontdoe jezelf van al dat oude spul die je niet meer gebruikt.

3. Wees gul met het binnenhalen van nieuw kunstwerk. Hetzij een goedkope schilderij, een mooi beeldhouwwerk of een Monet werkstuk die je altijd zo graag hebt gewild. Het maakt niet uit maar wees creatief in het herinrichting van jouw omgeving.

4. Voeg nieuwe accessoires toe. Fotolijsten kunnen worden verfraaid of haal nieuwe binnen. Leg de nadruk op hout en metaal voor de lente. Vervang die porseleinen vaas. Probeer het eens met recycled glas kobalt of topaas.

5. Geef de ramen een andere look. Zacht materiaal zoals satijn, chiffon, met de hand geschilderde of geverfde zijde, is de trend van deze lente. De kleuren hebben iets extra en de uitstraling verfrissend.

6. Een nieuwe vloerkleed geeft een geheel nieuwe dimensie aan je omgeving. Weg met die traditionele structuur en stijl. Kijk uit naar die stroken, stippen, maar ook die Kandinsky-achtige stijlen.


7. Zit je in tweestrijd met je meubilair dat misschien niet meer past bij de veranderingen die je hebt aangebracht? Geen nood! Ook daarvoor is er een oplossing met de losse meubelhoezen. Ef staat voor ‘playingit safe’, maar zou je die muur willen doorbreken, die zachte kleuren met damastpatronen doen wederom hun intrede.

8. Eenmaal op dreef, kan het geen kwaad om enkele van je bijzettafeltjes te voorzien van een houten of een glazen tafelblad. Zo niet, breng dan gewoon een licht gekleurde tafelkleed of placemat aan. Werk met wat je voorhanden hebt, het brengt het creatieve in je op.

9. Verander je tafelservies voor het seizoen. Gebruik leuke, heldere kleuren en elegant ontworpen keramiek of glaswerk. Oranje, oceaan tinten, roze en geel.

10. Een bloemstuk om het geheel te completeren voeg er tot slot een fraai bloemstuk bij. Bloemen zijn dit seizoen op hun best terwijl de kleuren de toon aangeven als het gaat om het inzetten van een modern kleurentrend.


Daar heb je ze dan. Deze lente-zomer van 2017 de tijd om nieuwigheden uit te vinden met een verfrissende tint. Maak gebruik van jouw innerlijke inspiratie. Een genotvolle lente / zomer toegewenst.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

1 view0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2021 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png