Mag ik voorstellen: een opgeknapt Jenga stoel!


Als wij het over het recyclen van hout hebben, is een bouwzone de beste plek om het te vinden. Misschien herinnert u nog het gezelschapsspel ‘Jenga’ - als ja, weet u misschien al waarom wij dit project ‘Jenga stoel’ noemen.


Met behulp van verschillende stukken hout, op een makkelijk manier. Ik hou er van simpliciteit - ik had een nieuwe stoel voor mijn keuken nodig, en dacht een stoel van dit soort is er een mooie aanvulling.

Aan het begin van de project begon ik ermee alle stukken hout (welk ik in de bouwzone gevonden had) kapot te maken. Ik had voor de stoel alleen maar kleine stukjes nodig en ik kon deze stukjes met een elektrische verstekzaag snijden. De nodige stukjes moeten 35 cm lang en 9 cm dik zijn. U heeft er 22 van nodig!

Download gratis ontwerpen via het blog artikel hier:

Nu moeten alle latten worden schoongemaakt met behulp van de tafelzaag en zijn spanningsmechanisme. Ik begon ermee iedere stuk hout met te slijpmachine te slijpen om een even oppervlakte te verkrijgen - daarna kon ik met die elektrische verstekzaag de juiste lengte zagen.

Daarop heb ik de stukken op dezelfde manier als bij het Jenga spel aan elkaar gezet, van boven naar beneden. Voor iedere ‘etage’ heb ik vier latten naast elkaar geplaatst (als de stukken nauwkeurig zijn gesneden verkrijgt u een perfect vierkant).


Volgens mij is de ‘Jenga stoel’ een mooi stuk voor binnen - zo onthoudt het een natuurlijk stijl zonder over de tijd donkerder te worden.

Ik hoop dat ik U weer kon inspireren meer van opgeknapt, zelfgemaakt en vernieuwd meubels gebruik te maken!

Onze sponsor voor dit project was Relay Shop USA: De oplossing voor pakketverzending welk makkelijk en bereikbaar is voor iedereen.. meer informatie hier

Mr ATC voor een nieuwe manier van wonen!


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png