Lijd jij aan een angststoornis?


Zoveel mensen lijden tegenwoordig aan paniek- of angststoornissen. We weten allemaal dat niemand het leuk vindt om hier last van te hebben, zelfs niet tijdens een stressvolle periode van ons leven.

Mensen die last hebben van paniekaanvallen hebben een onplezierig gevoel van aanhoudende hartkloppingen, zwakke benen, druk op de borst en andere dingen die erg onplezierig zijn, vooral op het moment suprême.


Als je aan een angststoornis lijdt, heb je vaak dagenlang last van een onophoudelijke vorm van bezorgdheid. Je lichaam ontvangt vanuit je hersenen een signaal dat ervoor zorgt dat je constant last hebt van verontrustende gedachtes of een schuldgevoel. Dit maakt je leven op veel vlakken een stuk moeilijker. Je leeft eigenlijk constant in de angst dat er iets verkeerd gaat. Het is erg normaal als je het moeilijk vindt om te relaxen, je te concentreren, dingen voor elkaar te krijgen of in slaap te komen. Je bezorgdheid en je angst hebben een grote invloed op je vanwege de problemen waarmee je te maken hebt. Het gaat in je hoofd zitten. Zoveel mensen weten niet wat ze moeten doen of waar ze heen moeten gaan voor een oplossing. Het voelt als een oneindige cyclus. Veel mensen proberen er overheen te komen en de symptomen te verminderen. Het probleem is echter dat ze dit vaak verkeerd aanpakken en dus niet het gewenste resultaat behalen, ondanks de goede intenties om van het probleem af te komen.

Klinkt dit bekend? Maak je geen zorgen, want je bent niet de enige. Om eerlijk te zijn, ook ik heb het meegemaakt. Maar het was goed dat ik weigerde om op te geven. Het is dus erg belangrijk dat we allemaal de goede richtlijnen hebben om de bezorgdheid en de paniekaanvallen te verminderen en om onszelf zo sterker te maken.

Probeer de onderstaande technieken. Het kan veel tijd van je vragen, maar als je ze goed volgt en als je blijft doorzetten, zal je je snel een stuk beter voelen. Geef dus niet op!

  1. Probeer niet stil te staan bij het eeuwenoude probleem waar je elke dag en elk uur tegenaan loopt.

  2. Blijf gefocust op postieve dingen die je humeur kunnen veranderen.

  3. Als je de mogelijkheid hebt, ga dan op een korte vakantie (om even weg te zijn uit je huidige omgeving).

  4. Verander je eetgewoontes. Blijf af van bepaalde producten die een deprimerende werking op je hebben.

  5. Mediteer en sport

  6. Lees inspirerende boeken

  7. Luister naar motiverende muziek

  8. Concentreer je op een verandering in je dagelijkse routine.

  9. Als je ergens niet zo makkelijk mee om kan gaan, praat dan met een vriend en laat je gevoelens horen als je weet dat je hem of haar kunt vertrouwen.

  10. Sluit je aan bij een praatgroep

Soms nam het veel tijd in beslag om door bepaalde situaties waar ik tegenaanliep heen te komen. Dankzij mijn vastberadenheid en hulp van vrienden en familie kon ik een switch omschakelen in mijn hoofd waardoor alles makkelijker ging. Ik realiseerde me dat het eigenlijk vooral in mijn hoofd zat.

Zoveel mensen hebben tegenwoordig nog alle mogelijke hulp nodig om deze problemen van onophoudelijke bezorgdheid weg te laten gaan en weg te laten blijven. Maak van de paniekaanvallen waar je vandaag last van hebt geleidelijk aan verleden tijd.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png