Kost levensonderhoud in Turkije veel?


Turkije heeft veel mensen van over de hele wereld aangetrokken en is dus één van de meest gewilde toeristische bestemmingen. Je vindt er beeldschone stranden en bergoorden, wat het erg aantrekkelijk maakt voor bezoekers en vakantiegangers. De landbouw en industriële sector zijn goed ontwikkeld om de bewoners van een goede levensstandaard te voorzien. Er zijn populaire, historische bezienswaardigheden zoals het Topkapi Paleis, de Pamukkale, de Aphrodisias en de bloedmooie stad Troje, allemaal hard aan het werk om toeristen aan te trekken. Een bloeiende handel en een grote economische belangstelling onder de mensen hebben de vastgoedmarkt van Turkije gemaakt tot de beste manier om te investeren.


Turkije heeft het geluk dat het is voorzien van alle fundamentele faciliteiten die nodig zijn voor een goede levensstandaard en voor een aantrekkelijke prijs. Turkije is erg bekend vanwege zijn landbouw en zijn overvloed aan verse en lokale producten. Fruit, groenten en vis zijn beschikbaar op lokale markten voor een veel lagere prijs dan thuis. Lokale winkeltjes worden goed geleverd en zijn vaak een stuk goedkoper dan de grote supermarkten of warenhuizen. Uit eten gaan is ook zeker te betalen in Turkije! Sommige mensen zeggen zelfs dat het goedkoper is om uit eten te gaan dan om thuis te koken. Geïmporteerde alcohol, wijn en bier kunnen echter wel wat duurder zijn maar je kan gemakkelijk enkele verbazingwekkende lokale bieren of wijnen voor een veel lagere prijs verkrijgen. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Eén van de belangrijkste redenen waarom Turkije zo goedkoop is, is het belastingsysteem. De hoogte van de belasting die mensen in Turkije jaarlijks moeten betalen is erg laag. Eigenaren van onroerend goed betalen een jaarlijks vermogensbelasting gebaseerd op de geschatte waarde van hun land of eigendom. Het percentage voor land is 0,2%-0,3% en voor huiseigenaren is het 0,1%. Zoals in veel landen moet je ook inkomstenbelasting betalen over elk inkomen uit Turkije, zowel voor inkomsten uit woningverhuur als voor inkomsten uit investeringen.

Investeringsprofessionals raden aan om in Turks vastgoed te investeren omdat Turkije je van een hoge levensstandaard kan voorzien voor de laagste prijs, in vergelijking met buurlanden. Investeren in Turks vastgoed is een wijze zet voor buitenlandse investeerders. Luxe villa’s en appartementen met geweldig uitzicht kunnen gemakkelijk worden gevonden op fantastische locaties en kunnen je aanmoedigen een slimme investering te maken. Als je erover denkt om een appartement in Turkije te huren, dan kun je onderhandelen over de prijs met de makelaar. Appartementen, villa’s, studio’s en penthouses zijn allemaal beschikbaar en betaalbaar in Turkije.

De zorg is ook totaal niet duur in Turkije. De meeste gebieden in Turkije hebben goed uitgeruste particuliere ziekenhuizen. Dokters en personeel zijn goed opgeleid en spreken Engels om misverstanden en verwarring te voorkomen. Omdat plastische chirurgie hier redelijk betaalbaar is, wint Turkije meer en meer terrein op dit gebied. Andere medische faciliteiten zoals cosmetische tandheelkunde en vruchtbaarheidscentra zijn ook goed te betalen in Turkije. Gebruik maken van het openbaar vervoer in Turkije is goedkoop en vormt minder problemen dan dat je een eigen auto hebt.

Kortom, het levensonderhoud in Turkije is niet duur en goed te betalen. Investeer dus in woningen in Turkije en laat het leven tot zijn recht komen!

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

#NL

59 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png