Kleine feiten over het Broeikaseffect


De wereld warmt continu op door vervuiling,en kooldioxide wordt als de gevaarlijkste luchtverontreiniger beschouwd.Deze hoopt zich op in de atmosfeer en maakt een blokkade die leidt tot de opwarming van onze planeet.De belangrijkste bron van kooldioxide zijn koolbrandende energie centrales en auto’s.


De natuur probeert ons te waarschuwen voor de gevolgen van onze fouten en stuurt ons signalen, in de vorm van hitte golven en ongewoon warm weer, de zeespiegel die voortdurend stijgt en de kusten die overstromen , gletsjers die smelten en Antarctica dat opwarmt,dat de opwarming van de aarde begonnen is.

Om onszelf en onze planeet van de gevolgen te beschermen,moeten we rekening houden met het verminderen van de uitstoot van kooldioxide en andere broeikasgassen.

Ten eerste moeten we begrijpen dat kleine maatregelen, zoals het recycleren van plastic en glas, waterbesparing en zuinig zijn met elektriciteit,een verschil zal maken als iedereen mee doet.


Ten tweede moeten we groenere manieren vinden om energie te produceren, zoals het gebruik van zonnepanelen, het produceren van gas uit rottend afval en het gebruik van water voor nieuwe energie.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC!


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App