Kerst begint voor ons dit jaar in de badkamer... En voor u?


Niks verbreid meer liefde, magie en plezier dan kerst!

Aanvullend is het waarschijnlijk niet nodig om te opmerken dat het de hoogtepunt van woningdecoratie in het hele jaar is.


Verder heeft de kerstdecoratie voor de meeste en absoluut prioriteit over alle andere soort van decoratie - daarom gaan wij nu nog een keer onze idee voor rekjes bekijken, maar dit keer met het motief ‘kerst’!

Voor dit project bouwt u gewoon een of twee houten kerst rekjes van pallets hout. Als u klaar bent kunt u het rek bijvoorbeeld met kerstballen, planten of anders te decoreren.

Zoals in het video te zien, moet u de houten stukken in een hoek van 45 grad snijden en slijpen om scherpe randen te vermijden.


Maakt gebruik van schroeven en nagels om op een kant van het regal een gebogen stuk hout te bevestigen. Darnaa moet u de verbindingen door boren of nagelen versterken. Dat zal u ook voor de andere rekjes herhalen (wissel af op welke kant u het gebogen stuk plaats).


Zo snel bent u klaar!

Makkelijke kerst rejkes.. En dat in uw badkamer!

Mr ATC voor een nieuwe manier van wonen!

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App