Kernenergie - praktische oplossing voor energiebehoeften


Hoewel zowel de vraag naar energie als de energieprijzen blijven stijgen,nemen niet-hernieuwbare energiebronnen, in het bijzonder fossiele brandstoffen, af. Deze factoren roepen de consument en bedrijven op om een betere oplossing voor de energiebehoeften van de wereld te vinden.

Sommigen suggereren dat het maken van innovatieve technologische verbeteringen aan een bestaande bron van energie- kernenergie de oplossing kan zijn. Kernenergie bevoorraadt 16 procent van de energie in de wereld.

Westinghouse Electric Company,heeft de de veiligste en meest economische kerncentrale in de wereldwijde commerciële markt geïntroduceerd,de zogenaamde AP1000.


De innovatieve aanpak voor veiligheid van de AP1000 heeft de behoefte aan menselijk ingrijpen vermindert en zo de kans op menselijke fouten. De vereenvoudigde constructie leidt tot aanzienlijke besparingen in de bouwkosten en een versneld bouwschema.

Het innovatieve ontwerp van de reactor heeft duidelijke voordelen ten opzichte van andere reactoren door ongeëvenaarde veiligheid, economisch concurrentievermogen en door een betere en efficiëntere bedrijfsvoering te bieden.

De belangrijkste componenten gebruikt in de huidige Westinghouse ontworpen planten zijn onder meer stoomgeneratoren, digitale instrumenten en bedieningselementen, brandstof, reactor koelmiddel pompen en geïntegreerd ingenieurswerk -en hebben jaren betrouwbare operationele ervaring.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App