Is Sociale Bedrijfs Verantwoordelijkheid een Trend of noodzaak?


Sociale verantwoordelijkheid toont dat u kennis heeft van de veranderingen in het milieu en dat u positieve stappen onderneemt om de economie te helpen.Dit is tegenwoordig een actueel onderwerp.

Mensen stellen meer en meer vragen hoe de bedrijven hun producten maken en willen weten waar de materialen vandaan komen.Ze zijn nu meer geneigd om te kiezen voor diegene die Sociale Bedrijfs Verantwoordelijkheid heeft aangenomen.


Teveel water gebruiken of de lichten aan en vensters open laten,niet recycleren of ongerecycleerde materialen gebruiken,kosten bedrijven eigenlijk meer dan als ze sociaal verantwoordelijkheid zouden zijn.

Verantwoordelijkheid nemen om bedrijfs niveau kan een bedrijf aan een goede reputatie helpen en vertrouwen bij de klant wekken.Hier is een voorbeeld hoe SBV een bedrijf kan beïnvloeden.Wanneer een groot bedrijf op zoek is naar een bedrijf dat briefpapier verkoopt en het enkel geinteresseerd is in gerecycleerde producten,dan komen diegenen die niet recycleren niet in aanmerking.

SBV is niet enkel iets dat de bedrijven voor hun klanten,maar ook voor hun werknemers zouden moeten aannemen.Mensenrechten en SBV gaan hand in hand.Alle werknemers hebben recht om in een veilig en vriendelijk milieu te werken en mensen zijn echt niet geneigd om in een gevaarlijk milieu te werken.


Een veilige werkomgeving creëren trekt meer werknemers aan en verhoogd de productiviteit omdat verantwoordelijkheid nemen voor de omgeving geloofwaardigheid en vertrouwen bij het personeel schept.Daarom;Sociale Bedrijfs Verantwoordelijkheid kan uw bedrijf,de productiviteit en uw imago helpen en u een competitieve voorsprong geven.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png