Is de opwarming van de aarde echt of enkel een veronderstelling?


Wie wereldwijde problemen bestudeerd heeft,zegt dat dat de opwarming van de aarde niet bestaat.Maar anderen gaan hier niet mee akkoord en geloven dat we een negatieve invloed hebben op ons milieu.


De zon bevoorraad de aarde met hitte en energie.De aarde laat deze energie weer vrij in de ruimte.De gassen op aarde blokkeren deze energie zodat deze niet kan vrijkomen in de ruimte,wat het milieu opwarmt.Gassen zoals Methaan en Koolstof Dioxide houden energie van de zon vast en helpen mee aan de opwarming van de aarde.Wanneer Koolstof en olie branden,wordt de Koolstof Dioxide uit de lucht eromheen onttrokken.Het is geweten dat planten Koolstof Dioxide aanmaken,maar het is niet algemeen geweten dat planten ook Koolstof Dioxide verwijderen.

200 jaar geleden,voor machines werden uitgevonden en voertuigen bestonden,was de opwarming van de aarde geen punt.Sinds de Industriele Revolutie worden meer gassen geproduceerd,en hierdoor meer energie vastgehouden wat de opwarming van de aarde als gevolg heeft.

Als het waar is dat we meer gassen produceren dan natuurlijk is,zou men kunnen verwachten dat dit een effect heeft op ons milieu.Het is normaal om te geloven dat we,in vergelijking met 200 jaar geleden, een bepaald effect hebben op ons milieu.Maar is dit de oorzaak van de globale opwarming?


De aarde functioneert op een bepaalde manier die zelfs de beste wetenschappers niet helemaal kunnen omvatten.We kunnen nooit aannemen dat we het allemaal weten.Evenals we niet voor 100% kunnen steunen op wat we denken allemaal te weten,omdat er veel invloeden kunnen bestaan waar we nog geen rekening met houden.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App