Is de opwarming van de aarde echt?


Is de opwarming van de aarde echt een struikelpunt?Bestaat het Broeikaseffect echt?Tegenwoordig is het praten hierover al bijna even angstaanjagend als het feit zelf.


Stijgende temperaturen en de smeltende ijskap zijn twee dingen die geassocieerd worden met de opwarming van de aarde.Niettegenstaande, de aarde is door de geschiedenis heen al meermaals opgewarmd en afgekoeld.De ijskap is voorheen al gesmolten en de ijsberen bestaan nog steeds.Dat de aarde van de zon verwijderdt is een natuurlijk fenomeen en zal uiteindelijk tot afkoeling leiden.Koolstof dioxide is niet de reden voor de opwarming van de aarde.Koolstof dioxide wordt vrijgelaten door de opwarming van de aarde.

Geen reden tot paniek mensen.En wat,als de opwarming van de aarde natuurlijk is?Misschien moeten we stoppen ons hoofd hierover te breken.Als we teveel over de opwarming van de aarde denken gaan we onszelf ziek maken met zorgen.


Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we onze planeet en het milieu moeten verwoesten en de schaarse bronnen moeten verkwisten.Maar misschien moeten we minder denken over wat er gaat gebeuren,wanneer het gaat gebeuren en gewoon goed zijn voor het milieu en hopen dat Moeder Aarde goed zal zijn voor ons.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App