Ik heb mijn hotelkamer geboekt met het programma 1 reservering = 1 boom geplant! En jij?


Als organisatie hebben wij de verantwoordelijkheid u te ondersteunen om onze planeet te beschermen!

Om een ieder meer mogelijkheden te bieden bij te dragen aan de bescherming van het milieu, heeft ATC concept het programma ‘1 reservering = 1 boom geplant’ ontwikkeld. Mede dankzij uw hulp zijn al 5470 bomen geplant, bedankt!


Een makkelijke, duidelijke en effectieve manier om duurzaamheid in onze consumptiemaatschappij toe te passen en tot uiting te brengen. Wij gaan een samenwerking aan met verschillende organisaties om er zeker van te zijn dat u kunt deelnemen aan ons ecologisch verantwoorde concept en zo kunt strijden tegen ontbossing en onze planeet kunt redden.

Dankzij deze samenwerking kunnen we de beste selectie bieden aan huisvesting, hotels, vakantiehuizen, vakanties, vluchten en autoverhuur. Voor elke reservering doneren wij een bedrag aan een van onze partners die vervolgens bomen plant over de hele wereld.

Dit maakt het voor iedereen mogelijk een simpel gebaar te maken om de natuur te beschermen en de opwarming van de aarde tegen te gaan door herbebossing.

Let op: Deze service is volledig gratis (er worden geen extra kosten toegevoegd aan de aanbiedingen van de parners) en wordt alleen beheerd door ATC.


Help mee om onze agrarische partners over de hele wereld te helpen om nieuwe bomen te planten in bossen! Uw royale bijdrage aan het ATC concept, heeft een grote impact op onze gezamenlijke toekomst.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

4 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png