Hoe verschillen Zonnepanelen van de traditionele Energie Generators?


Traditionele elektriciteitscentrales werken met behulp van een brandstof, vaak fossiel, om een ​​vloeistof te verwarmen totdat deze zich uitzet of in een gas verandert.Een turbine draait onder druk van het gas, die een generator draait en enorme hoeveelheden elektriciteit produceert. Deze methode wordt gebruikt met kolen, kernenergie, waterkracht en de meeste grote energiebronnen.

Het concept wordt nu overgebracht naar zonne-platformen in een poging om meer uit deze schone energie platformen te krijgen.De inefficiënte in de omzetting van zonlicht naar elektriciteit is echter altijd een consistent probleem van de zonne-platformen geweest.


Het probleem met zonne-energie is de basis constructie van de zonnecellen. Verschillende vormen van silicium die worden gebruikt om zonlicht om te zetten in energie zijn inefficiënt en verbeteringen zijn traag en incrementeel. Zonlicht wordt omgezet in energie met een snelheid van 10 tot 15 procent efficiency, wat een echt ontnuchterend getal is.

De producenten hebben geprobeerd om met alternatieve strategieën op te komen. Een van de belangrijkste nieuwe strategieën is de zon als direct verwarmingscomponent te gebruiken om stoom te produceren. In plaats van het directe zonlicht met silicium wafers om te zetten, proberen de producenten om reflecterende panelen te gebruiken en op een specifieke plek te richten, welke een pijp of een bad vloeistof bevat. De geconcentreerde focus van de zon verwarmt de vloeistof en voert de traditionele turbine generator strategie uit.


Vroege evaluaties van de geconcentreerde energie strategie zijn zeer positief. Belangrijke gebieden, met name in Duitsland, worden gebruikt voor dat doel en we zullen zien hoe dit de toekomst van de elektriciteit beïnvloedt.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

4 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png