Hoe uw familievakantie te plannen


Kies een bestemming die voor iedereen wat biedt. Als u graag in een hangmat ligt om iets alcoholisch te drinken, moet u in gedachten houden dat de kinderen misschien overal, behalve bij hun ouders, willen zijn. Zet iedereen aan de tafel en vertrek daar.

Als u niet kan beslissen waar te gaan, trek rietjes. De kortste stro krijgt de familie wereld om te draaien en wijzen naar een bestemming. Ongeacht hoe onwaarschijnlijk de geselecteerde bestemming is, maak er het beste van.

Plan samen. Het zal u helpen de uitdagingen die u te wachten staan, te overwinnen. Plan elke dag een route tot in het laatste detail, omdat u niet wilt dat de kinderen iets missen van hun vakantie ervaring en u ervoor wilt zorgen dat ze zelf met volle teugen genieten.


Leer alles wat er te weten valt over de plaats die u bezoekt. Controleer Tripadvisor beoordelingen, omdat u niets wilt missen als u er bent. Maak een lijst, zodat u niets vergeet.

Leer de kinderen om slimme reizigers te zijn door een minimum van kleding in te pakken. Die kunnen ze in de hotel badkamer wastafel wassen als het nodig is.

Laat de mobiele telefoons thuis, zodat de tieners niet al hun tijd besteden en roaming tarieven oplopen door met vrienden te praten of op Facebook te zijn. Dit wordt verondersteld een familie tijd te zijn, dus laat de afleidingen thuis. Als de enige camera die u heeft echter een mobiele telefoon is, breng hem mee. Maar houd hem uit het zicht, tenzij u gedenkwaardige foto's neemt.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

0 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png