Hoe op vakantie met Sport Activiteiten in Italië?


Sportliefhebbers eisen vaak een actieve vakantie met tal van fysieke activiteit voor het lichaam en welzijn voor de geest. Een speciale missie voor hotels is om fysieke activiteiten voor de sportliefhebbers bieden. Van triathlon te wielrennen, deze hotels zorgen ervoor dat elke sport nood wordt voldaan.

De Hotels voor sportliefhebbers bieden gerichte diensten voor elk type vakantie.Hotels voor wielrenners en fiets diensten bieden technische uitrusting,gespecialiseerde gidsen, fiets-toerisme banen, en deelname aan verschillende lokale georganiseerde wielerwedstrijden. Ze bieden technische bijstand, fitness en massages en een wasservice.


Voor de triathlon liefhebbers zijn er speciale fiets / zwem / loop banen om elk lichaamsdeel te trainen en de adrenaline van de sport op 360° te ervaren. Er zijn fiets, zwem en hardloop faciliteiten en fiets gidsen.

Voor de liefhebbers van zwemmen,zijn er mogelijkheden om in verwarmde zwembaden, onder toezicht van instructeurs, te zwemmen.

In aanvulling op dit alles, zijn ontspannen spa-behandelingen de beste manier om de spieren na de vermoeiende, maar leuke sportieve activiteiten te ontspannen.

De Adriatische Rivièra en hotels in Riccione, bijvoorbeeld, zijn ideaal voor sporters die niet alleen willen genieten van de plek, het eten, de stranden en het entertainment door de lokale bevolking, maar ook in vorm willen blijven met de vele beschikbare sport opties.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

5 views0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png