Hoe kunnen we het milieu tegen oude computers beschermen?


Elk jaar worden miljoenen computers nutteloos,wat door de groeiende stortplaatsen zeer ongezond is voor het milieu .


Het zijn vooral de monitors die een probleem vormen voor het milieu omdat zij 2 tot 3 kilo lood bevatten wat zeer bevuilend is voor het milieu.De computers bevatten ook andere gevaarlijke stoffen zoals kwik,cadmium,hexavalent chromium,welke de oorzaak kunnen zijn voor hoge bloeddruk,lever- en zenuwziektes,laag ijzergehalte in het bloed en zelfs hersenschade.

Milieu Wetten hebben hiervoor de illegale stortplaatsen met computer materiaal verboden.De beschadigde en stukke computers moeten naar een erkend recycleer centrum gebracht worden voor beter en veilig recycleren.Dit zou regelmatig gedaan moeten worden ter bescherming tegen een grote ophoping van oude en stukke computers.

De beschikking van oude computers kan in drie belangrijke fases gedaan worden zonder de milieu wetten te overtreden.Ze kunnen hergebruikt,gerecycleerd en ingeruild worden.Ze worden tegen een lage prijs tweedehands verkocht om terug gebruikt te worden.Recycleren is voor de zeer oude en stukke computers.


De inruil methode geeft ons de mogelijkheid om wat geld te krijgen en voor iets beter in te ruilen.En de verschillende computer bedrijven hebben hier baat bij omdat zij de computers tweedehands doorverkopen of verschillende onderdelen gebruiken bij het bouwen van nieuwe computers.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png