Hoe kunnen we het milieu tegen oude computers beschermen?


Elk jaar worden miljoenen computers nutteloos,wat door de groeiende stortplaatsen zeer ongezond is voor het milieu .


Het zijn vooral de monitors die een probleem vormen voor het milieu omdat zij 2 tot 3 kilo lood bevatten wat zeer bevuilend is voor het milieu.De computers bevatten ook andere gevaarlijke stoffen zoals kwik,cadmium,hexavalent chromium,welke de oorzaak kunnen zijn voor hoge bloeddruk,lever- en zenuwziektes,laag ijzergehalte in het bloed en zelfs hersenschade.

Milieu Wetten hebben hiervoor de illegale stortplaatsen met computer materiaal verboden.De beschadigde en stukke computers moeten naar een erkend recycleer centrum gebracht worden voor beter en veilig recycleren.Dit zou regelmatig gedaan moeten worden ter bescherming tegen een grote ophoping van oude en stukke computers.

De beschikking van oude computers kan in drie belangrijke fases gedaan worden zonder de milieu wetten te overtreden.Ze kunnen hergebruikt,gerecycleerd en ingeruild worden.Ze worden tegen een lage prijs tweedehands verkocht om terug gebruikt te worden.Recycleren is voor de zeer oude en stukke computers.


De inruil methode geeft ons de mogelijkheid om wat geld te krijgen en voor iets beter in te ruilen.En de verschillende computer bedrijven hebben hier baat bij omdat zij de computers tweedehands doorverkopen of verschillende onderdelen gebruiken bij het bouwen van nieuwe computers.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App