Hoe kinderen te engageren in milieuvriendelijke activiteiten?


Er wordt elke dag bijna twee kilo afval gegenereerd door mensen. Dat is meer dan vijf honderd biljoen kilo vast afval per jaar.

Onze wereld en toekomstige generaties zijn afhankelijk van het verminderen, hergebruiken en recycleren hiervan. Zij zullen de gevolgen van het huidige milieu- wanbeheer dragen, tenzij er een poging wordt gedaan om het huidige gedrag te verbeteren.

Een kleine inspanning van uw kinderen vandaag kan een gezondere, groenere toekomst garanderen. Voor ouders die willen dat hun kinderen deelnemen aan milieubewuste activiteiten, zijn hier een paar tips:


Daag uw kinderen uit om al hun vrienden en klasgenoten te verzamelen en te helpen met het opruimen van een park of schoolplein. Wie de meeste afval verzamelt, wint een onderscheiding en prijs (zoals besloten door u).

Stimuleer uw kinderen om hun eigen recycleer programma te starten waarin ze oud speelgoed, boeken en spelletjes delen met hun vrienden en klasgenoten.

Stimuleer uw kinderen om lege aluminium blikjes te verzamelen, maak dan een wekelijks uitstapje naar een nabijgelegen afleverings punt. Beslis samen met uw kinderen wat de beste manier is om het geld, dat ze hebben verzameld,te gebruiken om het milieu te beteren.


Neem uw kinderen mee naar een tuin centrum en laat hen helpen bij het uitzoeken van een jonge boom. Plant de boom op een bijzondere locatie als een familie, geef elk gezinslid een taak zoals bijvoorbeeld het graven. Zorg ervoor de activiteit met een foto te documenteren, zodat de kinderen zich kunnen herinneren hoe klein de boom was.

Vergeet niet dat een goed afvalbeheer niet alleen het milieu spaart, maar ook energie bespaart en dieren over de hele wereld beschermt.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Leer elke week hoe mooie design meubels te ontwerpen met Mr ATC!


You like or hate this article, comment below! Tell us what you think and share your opinion on your social media...

#NL

0 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png