Hoe heeft het paard het leven voor mensen makkelijker gemaakt?


Elk gebied heeft zijn eigen specifieke rassen met de kwaliteiten die essentieel zijn voor de mensen van die regio.

In de woestijn en in de graslanden zijn kamelen praktischer omdat ze lange tijd zonder voedsel en water kunnen overleven, en er zijn zeer weinig woestijn paarden.


De nomaden waren de eersten die paarden temden en het strenge klimaat verplichtte hen om voedsel en water, en zelfs hun tenten met hun paarden te delen.Hun paarden moesten zich aan verschillende klimaten, terreinen en levensomstandigheden aanpassen, wat geleid heeft tot het Vanner paard, een van de meest volgzame paarden in de wereld.

Voor Indianen waren vele religieuze ceremonies gebaseerd op het paard.Gedurende enkele jaren was het illegaal voor een Indiaan om paard te rijden,laat staan er een te bezitten.Een paard hebben,veranderde de Indiaanse manier van leven,transformeerde hen van voetgangers in nomadische jagers en krijgers.

Eeuwen van isolatie in IJsland heeft een zeer zeker paard,dat behendig is op ruw terrein en een groot uithoudingsvermogen heeft,geproduceerd.Het paard droeg eigenaren over de ruwe lava velden, bergen en vele rivieren in IJsland. Een van de meest fascinerende eigenschappen van het IJslandse paard is haar extreme genetische zuiverheid.


ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

0 views
ATC Design
wormerweg 4G-112, 1311 XB Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL263226773B01
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App