Het Rancho Texas Western Pretpark dat veel te bieden heeft


Het Rancho Texas Western Pretpark is gelegen aan de rand van Puerto del Carmen. Het beschikt over een Indiaans amfitheater met prachtige vertoningen in valkerij, een natuurpark waar uw kinderen kunnen spelen, een goudmijn waar het grote waterwiel water stroomt met goud bevattend zand en waar de kinderen kunnen proberen om de verborgen schat te vinden. En er is een Indianen dorp waar u een ritje in Indianen kano's kan maken en een bezoek aan een tipi kan brengen.

Het natuurpark biedt een thuis aan een verscheidenheid van dieren en vogels. Dit gebied omvat 'The Opera' met zijn grote variatie aan zangvogels en waar u geweldige geluiden kan ervaren, 'De Promenade van kleur' met zijn sensationele hoeveelheid vogels en kleuren, de 'Liliput Farm', waar u kleine boerderijdieren kan vasthouden of grote kan zien. Schildpadden, leguanen, gordeldieren en Prairie honden zijn een aantal van hen.


Er is een Indiaans amfitheater dat 3 live shows per dag biedt. Een show is de fantastische roofvogel show, waarvan een deel is dat valken met hun enorme vleugels over het hoof van de mensen klappen.

Als u in het restaurant gaat zitten om een hapje te eten, tussen de shows door, wees niet verbaasd als u de valken deskundige ziet helpen achter de toonbank.

Hij biedt ook een geweldige papegaai show aan die niet gemist mag worden. En later, als u voor de derde show blijft, ziet u dezelfde man die in een put met alligators springt en met hen speelt. Tijdens de finale van de show houdt hij de mond van een alligator gesloten tussen zijn kin en borst.Wat een show en wat een multi getalenteerde kerel.

Het Rancho Texas heeft nog steeds elementen van de Manrique invloed en bezit een 60.000 m² groot pretpark, ontworpen met het grootste respect voor de sfeer en met alles gebouwd uit natuurlijke materialen zoals steen en hout. 'S nachts komt de plaats tot leven met de Rancho Texas Country en Western Night, legendarisch in deze onderdelen. Een feestavond voor het hele gezin.Er is live muziek, rij dansen en speciaal vermaak voor de kinderen.U kan eten zoveel u wilt en genieten van vrij stromend bier, Sangria en frisdranken. De prijs voor volwassenen is 44euro,kinderen tot 12 jaar betalen de halve prijs en voor kinderen onder 2 jaar is het gratis.

Tenslotte,als u Lanzarote te paard wilt ontdekken, heeft Rancho Texas ook paardenstallen. Een drie uur durende tocht naar het strand kost 54 € voor ervaren ruiters en er is de een uur durende tocht voor mensen die geen ervaring hebben voor de prijs van 21 €.

--------------------------------------------------

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

MyATCtv


#NL

1 view0 comments
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png