Het oogsten van een natuurlijke bron: Windkracht


In de huidige economie, met Amerika's toenemend verbruik van elektriciteit en natuurlijke hulpbronnen, wordt de mogelijkheid van een goedkope, duurzame en betrouwbare energiebron door de consument gezien als een verademing. Dat is waar windenergie komt kijken.


Volgens het ministerie van Energie kunnen moderne windturbines, in de meeste Amerikaanse staten en kustwateren, wind omzetten in een betrouwbare, schone elektriciteit. Terwijl de wind vandaag slechts een klein percentage van onze nationale behoefte aan elektriciteit biedt, is het een immense binnelandse energiebron en de snelst groeiende energievoorziening technologie.


De Verenigde Staten heeft een overvloed aan potentieel levensvatbare wind bronnen, binnenlands en op het water, geschat op meer dan 2.000 gigawatt (GW). Om dit in perspectief te zetten, zou 350 GW geïnstalleerd windvermogen ongeveer 20 procent van de huidige vraag naar elektriciteit van onze natie vertegenwoordigen. Dit is vergelijkbaar met het hedendaags niveau van elektriciteit, uit kernenergie of natuurlijke gasgestookte energie, van de natie.

Vandaag de dag, genereren 's lands "windparken" meer dan 9.000 megawatt elektriciteit, genoeg elektriciteit om meer dan twee miljoen huishoudens te bedienen. Kleinere wind systemen worden gebruikt om plaatselijke energie op te wekken en zorgen voor extra vermogen voor lokale bedrijven, en de markt breidt zich met meer dan 20 procent per jaar uit. Echter, windenergie vertegenwoordigt meer dan alleen concurrerende elektriciteit. Het biedt:


• landelijke en economische voordelen door projectontwikkeling;

• bescherming tegen de volatiele prijzen van aardgas en het gebruik van geïmporteerd vloeibaar aardgas;

• een kost effectieve schone lucht naleving optie voor bedrijven en gemeenschappen;

• een sterke en potentiële partner voor andere binnenlandse energie-industrie, waaronder steenkool en kernenergie; en

• een duurzame optie voor de productie van waterstof voor transport brandstoffen.


Windenergie is een binnenlandse energiebron die bijdraagt ​​aan de nationale veiligheid door het verminderen van de Amerikaanse afhankelijkheid van olie en aardgas, waarvan de meeste geïmporteerd worden uit andere landen. In tegenstelling tot de meeste andere elektriciteitsbronnen, consumeren windturbines geen water.

Bijvoorbeeld, irrigatie en thermische elektrische generatie gebruikt 77 procent van al het verse water in het Amerikaanse gebied; windturbines, aan de andere kant, maken helemaal geen gebruik van water. Dat maakt windenergie een goede keuze voor de door droogte getroffen gemeenschappen in het Amerikaanse platteland.

ATC voor een duurzamere manier van consumeren. Boek hier en deel!


=> Hotels

=> Vakantiehuizen

=> Vlucht

=> Autoverhuur

Populair - Hoe videos te doen: Abonneren


U vindt dit artikel leuk of u haat het,geef uw commentaar hieronder! Vertel ons wat u denkt en deel uw mening door uw sociale media...

#NL

2 views0 comments

Recent Posts

See All
Studio 2: ATC Design
Spitsbergen 53
1339 SK Almere
the Netherlands
KvK: 72065281
BTW: NL002454572B93
© 2020 ATC / MyATC App community Copyrights
Join US
 
 
Become a Blogger / Influencer
Blogger traffic Program
 
Advertise with us
 
Sponsor & Partners
 
 
MyATC App
 
Headquarter: ATC Design
Villa ATC - Digue castelbon
Rue Sostene Gendrey
97122 Baie-mahault 
Guadeloupe - France
Siret: 889 078 663 00016
Code APE: 7410Z
TVA: FR35889078663
google-play-badge.png